Utomhusgym – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Utomhusgym

Visst är det underbart när man har möjlighet att förena nytta med nöje? Det är precis det vi har gjort idag. Jag och Amanda har låtit munnarna gå i ett, samtidigt som vi har gått 8 km i rask takt och tränat på utomhusgym. Grymt jobbat tycker jag! 🙂

träningskompisFörst gick vi 2 km till en sjö och sen gick vi runt den. Det är så fint på hösten när löven faller och träden skiftar i färg.

badplats_jessheim

Efter att vi gått ett varv så kom vi fram till ett utomhusgym där vi körde lite olika övningar.

utomhusgym

Snacka om att jag kände mig otränad då jag inte ens klarade att göra 10 armhävningar i rad utan att det knakade i hela kroppen, jag fick mjölksyra i benen efter ca 8 benlyft och jag fick stoppa upp och vila efter 4 rygglyft. Hehe. Jag kan nog vara i min livs svagaste form för tillfället. Men det gör ingenting, för det här är bara starten och nu kan jag ju faktiskt bara bli bättre! 🙂

Vi hade turen på vår sida kan man lugnt säga, för båda barnen sov som små stockar i sina vagnar medan vi promenerade och sen körde våra övningar på gymmet.

utegymNär vi skulle gå hem däremot så vaknade Oskar ungefär 3 minuter från Amandas lägenhet och började såklart att gallskrika. Han var hungrig och har tyvärr ärvt sin mammas temperament och blir förbannad om han inte får mat med en gång. Men som tur var så var vi nära hemma och kunde sätta oss och amma så fort vi kom innanför dörren. Där satt vi på soffan med våra små, svettiga efter vårt pass och kunde äntligen pusta ut en stund. 🙂

Nu är jag och min lilla pluttis hemma och efter att jag bloggat klart så tänkte jag leta upp något gott ur vår kyl som vi kan äta till middag idag. Det känns som att min fantasi har försvunnit och plötsligt har det blivit svårt att komma på middagar igen.. Det går liksom i perioder tycker jag. Ibland kommer jag på massa gott att äta och ibland blir det mackor till middag varje dag i veckan. Kanske, kanske man skulle prova på en sån där matkasse så att man slipper tänka själv. Slipper handla själv gör man väl också om jag fattat konceptet rätt? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Men vad härligt! Och roligt att även du fått ditt andra barn, grattis! Hade missat det:) Här kom lillasyster för en vecka sedan:)

  OSLOFRU SVAR:
  Tack och grattis till er 😀

 2. elenalouise

  Jag skrev precis jag också ett inlägg om att jag hade varit på utegymmet här i stan. Vad roligt !:)

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi så lustigt 😉