Innan soluppgång – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Innan soluppgång

Godmorgon!

Innan jag blev mamma så trodde jag aldrig att jag skulle gå upp innan klockan 6 på morgonen och få gjort så mycket som jag faktiskt får innan ens solen har gått upp. Jag vaknade av att jag kände att det var blött under mig i sängen. Oskar hade sovit otroligt bra i natt och vaknade inte fören strax innan 5 i sin vagga. Då tog jag upp honom och la honom jämte mig i sängen och ammade. Sen vaknade jag bara några minuter senare av att det var en blöt pöl under mig och kände på Oskar och insåg att hela han var dygnsur. Så det var bara att starta dagen med ett ryck! Det var full fart upp för att hämta whipes, handduk, blöja, ombyte och medan han ändå låg och sov i sängen så skyndade jag mig att skölja av mig kisset jag låg i, satte på mig kläder och skyndade tillbaka till sängen där min lilla ängel låg och sussa så sött.

När vi var klara gick vi ner i kaoset och då kände jag med en gång att jag inte ville ha det så här. Så jag la min älskade lille prins i babynesten och la honom på matbordet, satte på en kanna kaffe och började röja undan det värsta.

vardagsrum_inspiration

Nu ser det rätt så okej ut, så jag tänkte att jag kunde ta en paus i städandet och satte mig här vid datorn istället för att få bloggat, svarat på mail och druckit en kopp kaffe, förhoppningsvis innan Filip vaknar.

inredning_vardagsrum_inspiration

Det är helt otroligt vad man kan få gjort innan solen kommit upp. Det är fortfarande kolsvart ute..

babynestEfter att vi lämnat Filip på dagis sen så tänkte jag att vi skulle gå en lite längre morgonpromenad och efter det fortsätter städningen av huset. Det är ju helg nu och då känns det skönt att kunna sätta sig i soffan ikväll framför Idol och veta att man har det rent och pent som man säger här i Norge. 😉

För övrigt – Ni glömmer väl inte att jag har en tävling i samarbete med Jollyroom, pågående just nu där ni har möjlighet att vinna en joggingvagn från North 13.5 till ett värde av 2495 kr!? KLICKA HÄR eller på bilden nedan för att komma till tävlingen!

     joggingvagn          joggingvagn     joggingvagn

Kram kram och lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.