Träning dag 2 – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Träning dag 2

Yes, då var man medlem på ett gym och har skrivit kontrakt på 1 år fram över. Så nu finns det inga ursäkter längre, utan nu ska jag banne mig komma igång ordentligt och målet är att komma i min livs bästa form till nästa sommar. Jag har en plan på att åtminstone komma iväg till gymmet 3 gånger i veckan, sen får vi se om jag håller det eller inte, men jag hoppas verkligen på det! Egentligen finns det ju faktiskt ingenting att skylla på, det är lätt att ha med Oskar, det är nära och jag har till och med en träningskompis som hjälper till att pusha på! Så nu jäklar! 😉

traning

Först låg Oskar så snällt jollrade och kollade på när vi tränade och sen somnade han sista tiden så att vi kunde köra slut oss fullständigt på crosstrainern. Shit vilket träningspass det blev idag! Jag känner mig helt slut i hela kroppen så det blir nog bra med en vilodag imorgon. Sen är det på´t igen på lördag morgon! 😉

Nu ska jag sätta mig och se över era frågor från min lilla frågestund. Svaren får ni förhoppningsvis lite senare idag. Kram på er så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.