Träning och kontroll – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Träning och kontroll

Godmorgon!

oskar

Min älskade lilla Oskar har blivit mer och mer vaken nu dom senaste dagarna och ögonen blir bara större och större och han blir mer och mer nyfiken för varje dag som går.

Idag ska vi starta dagen med ett träningspass på gymmet med Amanda och Alma. Efter träningen ska vi sen vidare till helsesyster för en 6veckorskontroll. Tänk att Oskar redan är drygt 6 veckor gammal. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men tiden går så himla fort och jag hinner nästan inte med. Det är först när man har små barn som man inser hur extremt fort tiden faktiskt går.. Men det är ingen idé att stressa över tiden för det är ändå ingenting vi kan göra någonting åt, utan det bästa är bara att försöka ta vara på den och göra det som gör oss lyckliga och fylla dagarna med saker som man tycker är roligt och gör en glad. 🙂

Nu måste jag klä på mina pojkar och hoppa in i bilen för att köra ner och lämna Filip på förskolan. Att få det att klaffa på morgonen blir faktiskt bara lättare och lättare och jag känner att jag har kommit in i en riktigt bra rutin nu. Så länge inte båda pojkarna vaknar samtidigt så brukar allting gå rätt så smidigt faktiskt. Nä nu tickar klockan iväg – Hej så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.