Nudelwok – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Nudelwok

Så enkelt, men så ruskigt gott – Nudelwok.

Stek kyckling och önskade grönsaker. Vi har i bambuskott, brockoli, minimais, morot och bönor..

wok

Koka nudlar..

nudlar

Blanda ihop och så är det klart! 😉

nudelwok

Går på ett, två, tre och är supersmaskigt! 😉

Det här blev min lunch idag efter träningen. Jäklar vilket pass vi körde – StepStyrka kallas det för och svetten bara sprutade när vi körde kondition och musklerna brände under styrkan. Det kändes helt underbart att få komma iväg i ca 2 timmar för att ta hand om mig själv. Endorfinerna nästan kokade över när jag satt i bilen hem och jag kunde nästan känna hur min energinivå ökade, trots att jag precis slitit ut mig fullständigt på gymmet. Träning är så bra för både kropp och själ och jag är så himla glad att jag tagit tag i det nu och börjat träna ordentligt. Det är sån skillnad och nu känner jag att jag har fyllt på endorfinnivån för hela kommande vecka. Underbart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Jag brukar göra samma men blandar i röd curry-pasta och steker nudlarna lite i en panna efter att de har kokat. Bättre än på vilket kinahak som helst 🙂

  2. Helena

    Jag brukar göra samma men blandar i röd curry-pasta och steker nudlarna lite i en panna efter att de har kokat. Bättre än på vilket kinahak som helst 🙂