Snart två – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Snart två

Halloj!

Tråkig info, men tänkte att jag skulle dela med mig av hur jag mår.. Doktorn konstaterade att jag har blåsor ner i halsen och att mitt CRP var på 80 (normalt är 10), vilket innebär att jag har en rätt så kraftig infektion. Däremot är det ingenting dom kan göra åt saken eftersom det är ett virus och inte en bakterie. Så det är bara att dricka så mycket jag orkar och sova så mycket jag kan, så ska det gå över av sig självt..

Nu till något roligare. Min största pojk är så stor! 🙂 Jag minns knappt längre att han har varit en liten bebis för nu är han verkligen en stor pojke. Han snackar och uppför sig som en ordentlig liten grabb nu och det är så coolt att se. Han älskar sin lillebror och vill alltid vara i närheten av honom och göra som han gör, till exempel att ligga i babysittern fast än att den är alldeles för liten för honom. babysitter

Jag har inte varit så febrig idag och har därför kunnat sitta vid datorn en del och vad gör man när man har tråkigt? -jo, man shoppar! Jag har letat efter presenter till min lilla älskling som snart fyller 2 år. Det är så roligt, men samtidigt svårt, att leta presenter. Men jag tror faktiskt att jag har hittat den perfekta presenten till honom som jag hämtade ut på posten förut idag. Visar er lite senare vad det är..

Så vad händer mer idag? Jag har svårt för att svälja, så blir det antagligen inte “tacofredag” som vanligt, utan kanske soppa eller någon annan föda i rinnande form. 🙂 Sen får vi se hur länge jag orkar hålla mig vaken, men förhoppningsvis så orkar jag se på Idol idag. Heja, heja, heja Simon! Han är överlägset bäst och jag hoppas verkligen att han vinner! Ser du på Idol? Vem hejar du på i så fall?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ISA

  inte sett ett enda IDOL-avsnitt i år! sån shame!! hoppas du kryar finis 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Va? Har du inte? Då har du faktiskt missat! In och youtuba Simon! Han är gryyyym 😀 Tack söta

 2. ISA

  inte sett ett enda IDOL-avsnitt i år! sån shame!! hoppas du kryar finis 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Va? Har du inte? Då har du faktiskt missat! In och youtuba Simon! Han är gryyyym 😀 Tack söta

 3. ISA

  inte sett ett enda IDOL-avsnitt i år! sån shame!! hoppas du kryar finis 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Va? Har du inte? Då har du faktiskt missat! In och youtuba Simon! Han är gryyyym 😀 Tack söta

 4. mimmi

  Jag hejar på Amand, Simon och Martin.

  OSLOFRU SVAR:
  Jag är fullt enig om att Amanda och Martin också är grymma! Tror det blir någon av dom som står med Simon i slutet 😀

 5. mimmi

  Jag hejar på Amand, Simon och Martin.

  OSLOFRU SVAR:
  Jag är fullt enig om att Amanda och Martin också är grymma! Tror det blir någon av dom som står med Simon i slutet 😀

 6. mimmi

  Jag hejar på Amand, Simon och Martin.

  OSLOFRU SVAR:
  Jag är fullt enig om att Amanda och Martin också är grymma! Tror det blir någon av dom som står med Simon i slutet 😀