Nytt konstprojekt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Nytt konstprojekt

Jag vet inte varför eller vad om fått mig att känna en massa inspiration och lust till att måla igen, men idag när jag vaknade så hade jag världens sug efter att få sätta mig och måla.

När jag hade lämnat Filip på dagis och Oskar låg och sov så passade jag på att börja med ett nytt projekt.

abstrakt_konstSom ni vet så brukar jag måla naturmotiv i olja, men på den senaste tiden så har jag blivit mer och mer inspirerad av abstrakt konst och det målar (i alla fall jag) man lättast med akrylfärger.

akrylfarger

Jag skrapade ihop vad jag hade hemma och så började jag måla. I know, dum idé att sitta på golvet, men det funkade bäst så med tanke på Oskar då jag ville ha honom jämte mig sen när han vaknade. Han satt snällt i babysittern och kollade på, jollrade och log.

malningJag hinner nog inte färdigt med tavlan idag eftersom jag måste gå och hämta Filip på dagis om någon timma, plus att det känns bra att lämna målandet en stund och sen komma tillbaka med “nya ögon” för att se hur man kan förbättra och lägga till. Det är det som är så roligt med abstrakt konst – det blir nästan bara snyggare ju mer man kletar på och ju fler lager tavlan har. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.