Startat julhandeln – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Startat julhandeln

Hej på er!

Idag ville jag komma bort från hemmet för en liten stund och hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning medan Filip sov middag. Så fort han vaknat så åkte vi iväg till Strømmen storsenter för att starta julhandeln tillsammans med resten av Norges befolkning. Det var smockfullt på köpcentret och det var knappt att vi fick en parkeringsplats när vi kom fram. Varken jag eller min man hanterar sånna stora folkmassor så bra, speciellt inte på tomma magar, så vi började med att sätta oss på ett café för att äta lite lunch.

julhandel

Vi åt hamburgare och pannkakor och denna gången lyckades vi tajma väldigt bra med pojkarna och dom båda var vakna och på toppenhumör under hela lunchen.

mammalivetOskar satt alldeles klarvaken och såg på allt som hände runt omkring honom.

oskar

Efter att vi fikat klart så var det dags att kolla i lite olika butiker. Filip sprang runt som en vilde från butik till butik och var alldeles överlycklig över att va på shopping! 🙂

filipDet var jättemysigt att gå runt bland allt julpynt och börja så smått se efter julklappar.

julshoppingVi köpte lite kläder till barnen, men allt annat som jag har lust att köpa kommer jag att vänta med till fredag då det förhoppningsvis kommer på tillbud när det är BlackFriday. Man får inte va dum 😉

rida_pa_axlar

Filip har varit på väldigt bra humör idag och tyckt att allt som vi har gjort har varit roligt. Gå själv, sitta på pappas axlar eller ligga i vagnen. Dock ville han helst ligga i Oskars del av vagnen, så dom bytte plats för en stund!

dubbelvagnTydligen var det vääääldigt roligt att ligga i Oskars vagn och leka bebis 😉

filipVi kom precis hem igen och även fast det var mysigt att gå och se i butiker så var det samtidigt väldigt stressigt med allt folk. Både jag och M är helt slut i huvudet nu så det ska bli skönt att lägga Filip om en liten stund och bara slänga sig på soffan och koppla av framför “Så mycket bättre”, dricka ett glas rödvin och äta lite go choklad.

Go kväll allihopa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.