9 months of happiness – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

9 months of happiness

Godmorgon på er!

Nu tänkte jag dela med mig av något vackert som jag kämpat med det senaste året. Vi har nämligen pusslat ihop en film från tiden då jag var gravid med Oskar och har tagit (näst intill) 1 bild om dagen i 9 månader för att dokumentera magen som växer. Ta gärna en titt på denna fina video och se hur min mage växer i takt med att årstiderna ändras.

 

[youtube]https://youtu.be/kjYio7XFoQo[/youtube]

 

Det har inte varit lätt att ta sig ut i snö och storm med naken mage för att få ta en bild om dagen under hela min graviditet, men när jag såg resultatet av filmen så tyckte jag absolut att det var värt det. Vilken lycka att ha som minne för resten av livet. <3

Dela gärna med er av videon till nära och kära för att sprida hur vackert och häftigt det är att skapa och välkomna ett nytt liv till världen . <3

 

Från och med nu kommer jag dessutom att börja video-blogga. 🙂 KLICKA HÄR för att komma till min youtube-kanal. Klicka gärna “subscribe” om du har lust att följa mig och mina videos fram över! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jossan

  Wow, vad underbart! Tårarna rinner och jag tänker på mina två egna fantastiska graviditeter och barn! Samt kärleken mellan barnen – obeskrivligt!!

 2. Jossan

  Wow, vad underbart! Tårarna rinner och jag tänker på mina två egna fantastiska graviditeter och barn! Samt kärleken mellan barnen – obeskrivligt!!

 3. petrapalm

  Gud vilken underbar film! man blir nästan tårögd att se, Att det kan gömmma sig något så fantastiskt i magen är så underbart!

 4. petrapalm

  Gud vilken underbar film! man blir nästan tårögd att se, Att det kan gömmma sig något så fantastiskt i magen är så underbart!

 5. J

  Åh vilken underbar film du gjort, sitter här med tårarna rinnandes längs kinderna och stryker mig över magen där mitt andra barn bosatt sig sen fyra veckor tillbaka och vår son ska bli storebror nästa sommar. Att klicka in här hos dig är en av de bästa stunderna på dagen och du är verkligen en stor inspirationskälla, det kommer vara cirka 20-21 månader mellan syskonen som mellan dina söner och jag älskar att läsa om er tillvaro och du verkar vara en fantastisk mamma till dina söner. Tack för att du delar med dig av ert liv. Kram

 6. J

  Åh vilken underbar film du gjort, sitter här med tårarna rinnandes längs kinderna och stryker mig över magen där mitt andra barn bosatt sig sen fyra veckor tillbaka och vår son ska bli storebror nästa sommar. Att klicka in här hos dig är en av de bästa stunderna på dagen och du är verkligen en stor inspirationskälla, det kommer vara cirka 20-21 månader mellan syskonen som mellan dina söner och jag älskar att läsa om er tillvaro och du verkar vara en fantastisk mamma till dina söner. Tack för att du delar med dig av ert liv. Kram

 7. Nina

  Vilken fantastisk film! Helt otroligt att du har samma byxor på dig hela tiden 🙂
  Läste föresten att du kommer från Alingsås. Det gör jag med! 🙂 Men nu bor jag i Kungsbacka med min man och väntar vårat första barn 🙂

 8. Nina

  Vilken fantastisk film! Helt otroligt att du har samma byxor på dig hela tiden 🙂
  Läste föresten att du kommer från Alingsås. Det gör jag med! 🙂 Men nu bor jag i Kungsbacka med min man och väntar vårat första barn 🙂