Morgon med mormor – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Morgon med mormor

När klockan var halv åtta imorses så kunde inte Filip hålla sig längre från att öppna dörren till gästrummet. Jag hade berättat för honom att mormor skulle komma på besök så han var väldigt förväntansfull över att få träffa henne. När han såg vem som låg i sängen så ropade han glatt och hoppade upp och kramades. Sen när hela huset var uppe och hoppade så var det full rulle och dags för frukost.

frukostFilip ville äta samma som sin mormor, så idag blev det inte dom vanliga ostmackorna till frukost, utan idag blev det fil och müsli. Det blev en jättemysig frukoststund tillsammans och Oskar var såklart också med och låg i sin babysitter och jollrade glatt medan vi andra åt.

superman_pyjamasSen efter vi hade ätit så ville Filip hjälpa till att byta blöja och smörja in Oskar med mjukgörande salva.

hudsalva_barn

På vintern när det är kallt så är det lätt att bli torr i huden, så då är det viktigt att smörja in sig och Filip älskar att hjälpa till att ta hand om sin lillebror.

superman_pyjamas_barn

Hello! 😉

mormorJag älskar att ha min mamma här och det får mig faktiskt att tänka väldigt mycket på hur det skulle vara att bo närmare familjen. Jag trivs väldigt bra i Oslo och med det livet jag lever här, men gud vad jag saknar mina föräldrar och vänner i Sverige och jag blir påmind om det dagar som dessa då jag har min älskade mamma på besök.

Efter frukost, blöjbyte och insmorning så bytte vi om och gick ut på en promenad för att handla lite lunch. Nu har vi precis kommit hem igen och ska äta och lite senare när M kommer hem så ska jag och min mamma in till Oslo för att ha lite egentid med varandra och äta middag. Det är såklart kul att vara tillsammans med barnen och det är så underbart att se vilken fin relation mina pojkar har till sin mormor. Men jag är glad att jag ska få vara lite ensam med min mamma också, så jag är jätteglad att vi får chans att gå ut en sväng ikväll. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons