Pojkarnas mormor – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Pojkarnas mormor

Vi har haft en väldigt fin dag tillsammans med massa busande med pojkarna. Eller a, framför allt med Filip då för Oskar har mest sovit och ibland vaknat till och jollrat lite grann och sen somnat om.mormorMen Filip har varit alldeles tokig och sprungit och busat med sin mormor. Öppnat och stängt dörrarna tusen gånger för att vika sig i gapskratt när det knackar på, tänt och släkt ljuset en miljon gånger och bara sprungit runt, fram och tillbaka och dansat av glädje.

lekar_for_barn_2_ar

Det har varit en underbar dag här hemma, men nu längtar både jag och mamma efter att M ska komma hem och ta över barnpassandet så att vi kan åka in och äta middag i city.

mormor_mammaDet är tydligen isbana på vägarna idag så jag är lite smånervös för att köra, men vi får helt enkelt ta oss fram sakta men säkert så att vi inte glider av vägen. Men vi har ju ingen tid att passa så det är lugnt. Vi har inte ens bestämt restaurang, utan tar det lite som det kommer när vi är framme. Huvudsaken är att jag får spendera tid tillsammans med min älskade, fina mamma, sen vad vi äter någonstans spelar ingen som helst roll 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.