Björnen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Björnen

Då ska jag och min lilla björn åka iväg och träffa Amanda och Alma. 🙂

overall_babyHar ni tänkt på att väldigt många bebiskläder har små öron och svansar på sig? Är inte det lite märkligt egentligen när man tänker efter. Visst är det gulligt med små nalledressar, men varför vill vi egentligen att våra barn ska se ut som djur? Är dom inte tillräckligt söta som dom är? 😉 Bara en liten tanke.

Vi ska först åka och kolla på en filmkamera som jag har lust att köpa och sen efter det så ska vi träna. Sen ska jag åka och handla ingredienser och pynt till Filips födelesdagstårta som jag tänkte baka till förskolan. Egentligen hade vi bestämt oss för att köpa en färdig tårta, men min mamma övertalade mig igår att jag såklart skulle baka en själv. Jag älskar ju att baka och det blir så mycket mer personligt om man gjort det själv. Igår köpte jag en kakform med lock som jag lätt kan ta med mig och tanken är att baka kärleksmums och pynta kakan med färgglatt strössel. Tror och hoppas att det blir en succé bland dom små 🙂

Hejdå så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Il

    Djurungar är ju sötare än människobarn så det kan ju vara därför, sen dessutom kombon djurunge + människobebis blir ju ännu sötare.

  2. Il

    Djurungar är ju sötare än människobarn så det kan ju vara därför, sen dessutom kombon djurunge + människobebis blir ju ännu sötare.