Det bästa som finns – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Det bästa som finns

Godmorgon!

Det bästa som finns i hela världen är att få spendera tid med sin familj och dom man håller närt. Min mamma är inte bara min mamma, hon är även min allra bästa vän och jag älskar att få vara med henne.

sapbubblor

Under hela dagen igår så satt jag bara och önskade att tiden skulle stanna så att jag kunde få ha min mamma hos mig för alltid. Men klockan tickade på fortare än någonsin och rätt som det var så kom M hem och det var dags för oss att åka in till stan för att äta middag. Dock var det varning för blixthalka så jag vågade inte köra på motorvägen in till city, så vi åkte in till Jessheim istället och satte oss på Ciao Bella.

restaurang_tips_oslo

Vi beställde bruchetta, pizza och pasta. Jag var vrålhungrig och åt så fort att jag fick ont i magen och sen blev jag lite ledsen att maten var uppäten och att middagen var över så fort. Typiskt mig!

ciao_bella_jessheim

Eftersom jag inte ville att kvällen skulle va slut så bestämde vi oss att kolla lite på stan innan det var tid för mamma att åka in med tåget till Oslo. Det regnade och var isgata, så vi halkade oss fram till stationen och tog farväl. Det var sorgligt att lämna henne där och jag önskar så innerligt att vi kunde bott närmare varandra så att vi kunde träffas mer. Men det är ingen som säger att vi aldrig någonsin kommer bo i samma land igen, vem vet, kanske dom flyttar hit eller kanske vi flyttar till Sverige igen. Who knows? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.