Pojkarna i mitt liv – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Pojkarna i mitt liv

Som vanligt så har vi haft en enormt mysig kväll tillsammans här hemma. M är en sån fin pappa och jag älskar honom så ofattbart mycket. Att se honom tillsammans med våra barn gör mig så lycklig att jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen. Min kärlek för pojkarna i mitt liv bubblar nästan över. <3

familjBåde Filip och Oskar ligger och sover och M är iväg och hämtar den där videokameran som jag har tjatat om att jag vill ha. Han är så underbar och vill alltid mitt bästa och vill alltid att jag ska ha det bra och få det jag önskar. Så han hade beställt en kamera åt mig och kunde hämta den i butiken nu. Jag kan nog vara världens mest lyckliga tjej och jag är så oerhört tacksam över hur snäll och omtänksam min älskade man är.

Så nu lovar jag er att börja videoblogga på riktigt. En GO PRO Hero 4 är alldeles strax i min ägo och så fort jag lärt mig hur den fungerar och hur man gör filmer så ska jag börja dela med mig. 🙂 Ni får jättegärna tipsa om ni har några idéer på filmer som ni önskar att se. Det är ju trots allt efter era önskemål som jag kommer vlogga! Er önskan är min lag! 😉 Hihi. Nädå, jag gör det självklart för att jag tycker det är kul och för att jag vill dokumentera det som sker i mitt underbara liv.

Godkväll på er, sov så gott och så hörs vi imorgon igen. Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons