Sushi i mörkret – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Sushi i mörkret

Ikväll var vi sugna på sushi till middag och nu har ju Filip blivit en stor pojke som äter allt, så därför köpte vi en massa olika typer av sushi och maki så att han skulle få smaka på lite olika typer.

oslofru-320

Lustigt nog så gillade han det! Inte ens jag var särskillt förtjust i sushi dom första gångerna jag åt det, utan det var någonting man fick lära sig att tycka om. Men Filip har blivit en riktig storätare och tycker att det mesta är gott.

sushi_maki_recept

Att äta med pinnar däremot var inte lika lätt, så det får vi nog öva lite på innan det sitter. Men som tur var så gick det lika bra att äta med händerna! 😉

sushi_osloPå tal om något annat än sushi så bara haaaaaatar jag att det har börjat bli så himla mörkt ute. Redan klockan 16 så är det beckmörkt ute och det får mig nästan att vilja gå och lägga mig och sova. Inte konstigt att vi är så många som lider av höst/vinterdepression när det är så få ljusa timmar under dagen. Min vän Sara tipsade mig om att börja med D-droppar, vilket tydligen ska få en att må bättre nu under dessa mörka tider, så det ska jag börja med. Sen kan man ju alltid tända upp inomhus så att man inte känner av det mörka ute, eller omfamna mörkret och göra något mysigt av det, så som att tända ljus och en brasa och mysa ihop sig i soffan under en varm filt. Det ska vi göra nu, gokväll 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mimmi

  Många i norden har lågt D-vitamin värde pga årstiderna. Även om man inte har brist kan man ligga på gränsen.
  Vitaminer såsom kvinna vitamin från apotek innehåller allt en kvinna behöver även D vitamin. Jag tar de några ggr i veckan och försöker äta varierat.
  Mycket ljus kan hjälpa. Tända xtra lampor.
  Kram Mimmi

 2. mimmi

  Många i norden har lågt D-vitamin värde pga årstiderna. Även om man inte har brist kan man ligga på gränsen.
  Vitaminer såsom kvinna vitamin från apotek innehåller allt en kvinna behöver även D vitamin. Jag tar de några ggr i veckan och försöker äta varierat.
  Mycket ljus kan hjälpa. Tända xtra lampor.
  Kram Mimmi

 3. mimmi

  Många i norden har lågt D-vitamin värde pga årstiderna. Även om man inte har brist kan man ligga på gränsen.
  Vitaminer såsom kvinna vitamin från apotek innehåller allt en kvinna behöver även D vitamin. Jag tar de några ggr i veckan och försöker äta varierat.
  Mycket ljus kan hjälpa. Tända xtra lampor.
  Kram Mimmi

 4. sara

  Hej! Jag undrar hur ni har gjort och tänkt med Filip angående sovning? Typ i egen säng? Hur tidigt? Min sambo vill att när våran lilla kommer ska den sova i eget rum och när den vaknar går en dit och kanske ligg ammar eller något i en slags extra säng eller något så att iallafall en förälder alltid kan få sova och vara 100 prosent tfungerande.. jag är ju enig, men det kanske är orealistiskt att tänka såatt det är så lätt? Haha skriv gärna ett inlägg om hur ni gjorde och hur ni gör med Oskar nu 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Hej du, det är fler som undrat hur vi gjort, så ska absolut skriva om det inom kort 🙂 Kram

 5. sara

  Hej! Jag undrar hur ni har gjort och tänkt med Filip angående sovning? Typ i egen säng? Hur tidigt? Min sambo vill att när våran lilla kommer ska den sova i eget rum och när den vaknar går en dit och kanske ligg ammar eller något i en slags extra säng eller något så att iallafall en förälder alltid kan få sova och vara 100 prosent tfungerande.. jag är ju enig, men det kanske är orealistiskt att tänka såatt det är så lätt? Haha skriv gärna ett inlägg om hur ni gjorde och hur ni gör med Oskar nu 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Hej du, det är fler som undrat hur vi gjort, så ska absolut skriva om det inom kort 🙂 Kram

 6. sara

  Hej! Jag undrar hur ni har gjort och tänkt med Filip angående sovning? Typ i egen säng? Hur tidigt? Min sambo vill att när våran lilla kommer ska den sova i eget rum och när den vaknar går en dit och kanske ligg ammar eller något i en slags extra säng eller något så att iallafall en förälder alltid kan få sova och vara 100 prosent tfungerande.. jag är ju enig, men det kanske är orealistiskt att tänka såatt det är så lätt? Haha skriv gärna ett inlägg om hur ni gjorde och hur ni gör med Oskar nu 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Hej du, det är fler som undrat hur vi gjort, så ska absolut skriva om det inom kort 🙂 Kram

Annons