Workout – let´s go! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Workout – let´s go!

Heeej!

Min första video, filmat med min nya GoPro Hero 4. Enjoy! 😉

Glöm inte att subscriba på min youtubekanal för fler videos!

Nu ska jag och M baka födelsedagstårta till Filip som fyller 2 år imorgon. Go kväll på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marina

  Hej Susanna! Shit jag älskar din blogg och följer den “slaviskt” 😀 den är grym och älskar verkligen din kanal på Youtube också! Men jag måste bara få fråga – vad använder du för program för att redigera filmerna med? Filmar och fotar själv massor så det vore kul att hitta nåt bra program att testa!
  kram/Marina

  OSLOFRU SVAR:
  Så kul att höra! 😀 Vad glad jag blir 😀 Jag använder GoPro Studios eftersom jag har en GoPro videokamera. Men om du har Mac så funkar Imovie väldigt bra att redigera i också. 🙂 Kram på dig och tusen tack för din fina kommentar 🙂

 2. Marina

  Hej Susanna! Shit jag älskar din blogg och följer den “slaviskt” 😀 den är grym och älskar verkligen din kanal på Youtube också! Men jag måste bara få fråga – vad använder du för program för att redigera filmerna med? Filmar och fotar själv massor så det vore kul att hitta nåt bra program att testa!
  kram/Marina

  OSLOFRU SVAR:
  Så kul att höra! 😀 Vad glad jag blir 😀 Jag använder GoPro Studios eftersom jag har en GoPro videokamera. Men om du har Mac så funkar Imovie väldigt bra att redigera i också. 🙂 Kram på dig och tusen tack för din fina kommentar 🙂

Annons