GRATTIS FILIP 2 ÅR – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

GRATTIS FILIP 2 ÅR

Godmorgon!

Idag fyller min älskade Filip 2 år! Grattis min lilla älskling som nu blivit så stor!

Filip_2_årVi har lite bråttom att komma ner till förskolan i tid, men jag skriver lite senare om hur morgonen har varit för min lilla prins och hur hans födelsedag startat. 🙂 Han går i alla fall runt och är superglad och sträcker upp två fingrar för att han fyller 2 idag. Goingen!

filip

Grattis igen Filip på din dag, du är en så fin, ordentlig och kärleksfull pojke och jag och din pappa är så oerhört stolta över dig. Massor med pussar och kramar på din dag älskling. <3

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons