1 Advent – Tävling!! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

1 Advent – Tävling!!

TÄVLINGEN AVSLUTAD! Vinnaren finner du HÄR

Godmorgon och glad 1 advent allihopa! 😀

Jag hoppas att ni alla får en fantastiskt fin första advent idag. Vi ska julpynta, lyssna på julmusik och baka julgodis hela dagen här hemma, plus att vi ska på julfest med förskolan lite senare idag! I och med att det är 1 advent, så vill jag tillsammans med Jollyroom.se dra igång denna julen med en Adventskalender-tävling! 😀

Varje advent kommer jag att starta en ny tävling här på bloggen där man har chans att vinna superfina premier, lagom till jul!

Och vi startar 1 advent med att tävla ut den perfekta julklappen till era barn, nämligen en tågbana till ett värde av 1399kr:

TAVLING_vinn_en_tagbana

FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA GÖR DU FÖLJANDE:

(Samla poäng, ju fler poäng du får, desto större chans har du för att vinna)

1. Dela detta inlägg på din facebook (1 poäng)

2. Dela detta inlägg på din blogg (1 poäng)

3. Följ @jollyroom och @oslofru på instagram (2 poäng)

4. Tagga två vänner i bilden som ligger uppe på Oslofrus instagram (1 poäng)

5. Prenumenera på min youtubekanal (1 poäng)

6. Motivera varför just Du ska vinna (1poäng)

– Kommentera sedan detta inlägget och skriv hur många poäng du samlat 🙂

(om du redan tex följer mig på instagram så har du självklart redan 1p)

puss

 

Tävlingen avslutas på lördag den 5e december kl 18.00,

LYCKA TILL!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ann-Jeanette Johansson

  Jag har delat detta inlägg på facebook och på min blogg, jag följer båda er på instagram och jag har också taggat två vänner samt prenumererar på din youtube kanal. Så totalt 6 poäng har jag samlat ihop 🙂

  Detta är till lille grabben
  men gillas kanske bäst av stabben. Nu håller vi alla våra tummar.

 2. Nette

  Har samlat ihop 6 poäng, genom att dela tävlingen på facebook, instagram och på min blogg. Följa dig på instagram och även din youtube-kanal. Började även följa dig med bloglovin´:) Håller alla tummar och tår! Vår 2-åriga tös skulle ÄLSKA det där!

 3. Lina

  Lyckades skrapa ihop ynka 5 poäng. Vilken fantastisk julklapp att få bort till två små sprallben som inte gör annat än att bygga tågbanor, bilbanor dagarna i ända. Ett tågbord i lagom höjd hade suttit som en smäck. Vi håller tummarna stenhårt för vinst!!

  Delat på facebook
  Följer dig och jollyroom på instagram
  Tipsar två vänner på instagram
  Prenumererar på din youtube kanal

 4. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

  4 poäng lyckades jag skrapa ihop, jag hoppas verkligen att turen är på min sida, jag vet att båda barnen skulle ha så roligt tillsammans med den här tågbanan 🙂

  Jag följer din Youtubekanal, tipsar minst 2 vänner på Instagram och jag följer dig och Jollyroom 🙂

  KRAM

 5. EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

  Jag är med och tävlar.

  har delat på FB, Anna Karlsson
  Delat på blogg https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/11/30/tagbana-512/

  Följer dig o Jollyroom på insta (annakarlsson_75)
  Har även taggat två vänner på ditt inlägg där.

  Totalt: 5 poäng.

  Min lilla kille är tokig i tågbanor så skulle jag vinna detta skulle han bli så himla glad. Han blir så kreativ när han leker och det är så härligt att höra honom prata och fantisera. Hoppas på vinst.

 6. Therese

  vad rolig tävling 🙂 Jag är gärna med och tävlar och hoppas på att vinna detta till min systerson hade vart så kul att ge honom det från gudmor/moster 😀
  Samlade ihop 6 poäng 🙂

 7. Amanda

  Instagram, Jollyroom, Youtube, blogg, Facebook +vänner x4, = 6 (6,5 för fler medhavda vänner?;) poäng!
  Vi har påbörjat ett liten samling av dessa tågen till våra barn men då de är så sjukt dyra har vi fått dra lite i bromsen när det gäller att köpa mer. Hade varit så otroligt roligt att vinna detta och kunna sitta och leka tillsammans med barnen hela våren sen och bygga nya banor och former varje dag!! Inte bara barnen som älskar tåg och kreativt byggande!! Håller verkligen tummarna!

 8. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna det här fantastiska priset. Det hade varit årets julklapp helt klart här hemma och skulle kunna utnyttjas länge.

  Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen), 1 p
  Följer både dig och Jollyroom på Instagram (Mammasvardag), 2 p
  Tagga 2 vänner på inlägget på Instagram (Mammasvardag), 1 p
  Prenumenerar på din kanal på youtube, 1 p

  Totalt: 5 poäng

  Kram Sanna

 9. Jonna Aspenstedt

  Har samlat ihop 4 poäng
  Hoppas såå att jag får ge denna fina julklapp till min tågtokiga 2,5 åring. Åka tåg, åka tåååg är det ända som tjatas om här hemma så ett alldeles eget tågbord hade ju vart helt underbar 🙂

 10. Christina Frisberg

  ja själv fick jag bara 1 ynka poäng , Har delat offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg 🙂 men jag är med ändå 🙂 och vill så gärna att tomten är snäll och kommer till mina älsklingar Elliot & Matias med det otroligt fina att leka med 🙂 <3
  (har inte blogg eller instagram )

 11. Annica

  Oj vad jag hoppas. Vet en tjej här hemma som skulle bli så glad.

  Jag följer på instagram och har även taggat vänner. Har delat denna inlägget på min Facebook också. Följer också på Youtube. Så 5 poäng. Hoppas!!

 12. Annica

  Oj vad jag hoppas. Vet en tjej här hemma som skulle bli så glad.

  Jag följer på instagram och har även taggat vänner. Har delat denna inlägget på min Facebook också. Följer också på Youtube. Så 5 poäng. Hoppas!!

 13. Elin Hansson

  (Har samlat ihop 3 poäng genom att jag följer både dig och Jollyroom på IG redan samt taggat vänner under din bild där)

  Hoppas vinna detta bord till våra söner på 10mån och 2,5år. De älskar tågbana och när vi besöker lekland så är det alltid där båda fastnar. Så vet att de hade blivit jätteglada för en egen tågbana hemma!

 14. Elin Hansson

  (Har samlat ihop 3 poäng genom att jag följer både dig och Jollyroom på IG redan samt taggat vänner under din bild där)

  Hoppas vinna detta bord till våra söner på 10mån och 2,5år. De älskar tågbana och när vi besöker lekland så är det alltid där båda fastnar. Så vet att de hade blivit jätteglada för en egen tågbana hemma!

 15. Familjen Karlsson

  Åh, FIN tävling! I like it och hoppas på tur. Vore en dröm för mina barn.
  Deltar med fyra poäng.
  Följer på Instagram, taggar samt följer Youtube.

 16. Familjen Karlsson

  Åh, FIN tävling! I like it och hoppas på tur. Vore en dröm för mina barn.
  Deltar med fyra poäng.
  Följer på Instagram, taggar samt följer Youtube.