Julfest – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Julfest

Idag var vi iväg på julfest som Filips förskola hade anordnat. När vi kom dit så var det redan fullt med folk och julfirandet var i full gång. Så vi försökte ta oss fram bland alla barnfamiljer för att raffa åt oss en sittplats. 🙂julfestVi satte oss med vår vän och granne, Stian och hans dotter Henriette, och så bjöds det på gröt, kaffe och saft.

julfika

Efter att vi fikat så gick vi runt lite och lekte med dom andra barnen och såg på julgranen och allt pynt.

julgran

Det var lotteri med massa fina vinster, sen var tomten där och gav barnen paket och till sist så sjöng vi sånger och dansade runt granen.

första_advent

Det var extremt högljutt av sång och dans, men det störde inte Oskar alls som sov som en stock under hela tiden i vagnen. 🙂 Efter två timmar så var julfesten slut och vi var klara för att åka hem igen.

julfestDetta var ett supermysigt sätt att fira första advent på och än är inte dagen slut. M och Filip är iväg och hämtar farmor på stationen och jag och Oskar ska snart börja laga middag. Vi har inte julpyntat än eftersom tiden idag inte har räckt till, men imorgon får vi hoppas att vi kanske kan hänga upp julgardiner, ställa fram lite tomtar och kanske till och med klä granen. Jag älskar julen och vill gärna njuta av allt mysigt pynt under hela december.

Jag vill önska er alla en fortsatt underbar söndag och första advent. Glöm inte att ni har möjlighet att vinna en fin julklapp varje advent här på bloggen! KLICKA HÄR för att komma till första tävlingen som pågår just nu. 🙂 Kram och godkväll gott folk!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons