Pälsväst och röda läppar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Pälsväst och röda läppar

Heeej underbara ni!

Vi har det jättemysigt här hemma och Filip har det så skoj med sin farmor, så vi tänkte lämna honom hos henne för en stund då både jag och M måste iväg på möte. Men det kommer gå så bra och det blir kul för Ms mamma att få lite egentid med sitt barnbarn.

Visst är det en sak som är rätt så kul med vintern – modet! Jag älskar att klä mig med lager på lager och favoriten är pälsvästen just nu. Sen älskar jag att ha röda läppar, vilket jag bara tycker passar på vintern. Röda läppar på sommaren är no-go! 😉

för_eller_emot_päls

Så här ser jag ut idag och nu ska jag alldeles strax sticka iväg en stund. Sen när vi kommer hem igen blir det julverkstad!

Puss och kram så länge 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.