Rosenrosa – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Rosenrosa

Godmorgon!

Visst är det skönt när morgnarna är så där lugna och behagliga och allting bara går precis så som man vill.

farmorVi fick sova länge idag och vaknade på bra humör allihopa. Solen skiner och rosorna på köksbordet har blommat ut till sitt vackraste jag.

rosor

Barnen sitter och leker med sin farmor medan julmusiken spelas och allt är frid och fröjd.

farmor

Haha, skämt åt sido. Denna morgonen har såklart varit fin, men inte så rosenrosa som man kan tro! 😉 Filip vaknade supertidigt och har kommit in i en liten gnällperiod förstår ni och det ända som duger är att bli buren av mamma, så jag är ständigt stressad och stinker svett. Men så är det att vara tvåbarnsmamma – svett, spya och ett ständigt blöjbytande är liksom någonting man får räkna med! 😉

Vi håller på att göra oss i ordning här hemma för att ta oss ut en sväng på stan. Vi pyntade ju hela huset igår, men insåg att vi saknade lite ljuspunkter i vardagsrummet, samt att vi inte har köpt någon adventsljusstake! Herregud, katastrof! Så vi ska på julshopping och sen fortsätter pyntandet här hemma. Kanske till och med lite pepparkaksbakning? Vi får se, men först ska vi försöka få hela familjen klar och ut i bilen. Hej hopp så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.