Brunch på St Jörgen spa – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Brunch på St Jörgen spa

Idag åkte jag, min man och Oskar ner till Göteborg för att jag skulle gå på en ansiktsbehandling. Under 90 minuter fick jag kopplat av och gjort massa behandlingar, samt färga och forma mina bryn. När jag var färdig skulle jag gå och möta mina pojkar och åka hem till mina föräldrar igen, men när jag ringde så svarade Ms kompis i telefon. Han tyckte att vi skulle hänga med och äta brunch på St Jörgens spa och självklart ville vi med på det! 😉

brunch_st_jorgen_spa

Vi var där med Viktor, Lena, Viggo och Olle. Vilken underbar familj dom är och det är verkligen alltid lika trevligt att ses! I vanliga fall hade jag aldrig velat visa mig efter en ansiktsbehandling eftersom jag såg ut som en polerad tomat i ansiktet, men med det här gänget så känns allt så naturligt och avslappnat och det sista dom skulle bry sig om är om jag är sminkad eller inte. Sen var det ju rätt så skönt att vi åt brunch på ett spa också för där ser ju alla osminkade och “behandlade” ut. 😉

Maten var så sinnessjukt god och det var allt från revben och olika korvar och skinkor till frukt och himmelska desserter.

st_jorgen_spaFörutom maten och sällskapet så var inredningen här helt otroligt snygg! Hit får vi verkligen komma tillbaka och bruncha nästa gång vi har vägarna förbi. 🙂

När vi kom hem igen så var Filip överlycklig efter hans dag med mormor och morfar. Dom hade cyklat, varit och handlat, lekt med lego och sen (håll i hatten!) hade även morfar klippt honom! Så nu är hans fina guldlockar borta. Hehe. Men som tur är så växer ju hår och förhoppningsvis så kommer dom små lockarna tillbaka snart igen. 🙂

Nu ska Filip snart sova och vi ska packa iordning lite grann, för imorgon åker ju vi tillbaka till Oslo. Det har varit så mysigt att vara här över helgen och jag längtar redan tills vi kan komma tillbaka och hälsa på igen. Jag önskar verkligen att vi kunde åka oftare men det blir så omständigt att köra bil med två barn så långt.. Men, men vi kommer så ofta vi kan. 🙂

Hoppas ni haft ett fint avslut på veckan och en fin andra advent! Gokväll

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.