En paus med Netflix – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En paus med Netflix

Jag tänkte bara att jag skulle informera er alla om att min blogg kommer att ligga nere ikväll från  23.00 och ca 2 timmar fram. Det kanske inte är någon som är inne och läser just då ändå, men Om ni skulle ha eran bloggläsartid just då så ville jag bara varna om att min blogg inte kommer vara tillgänglig. Jag hoppas inte det ska dra ut på tiden i mer än två timmar, men om ni gör det så vet ni att det inte är något allvarligt som sker och bloggen har inte försvunnit för alltid 😉 Bara lite serverunderhåll som ska fixas tydligen.

I med denna ofrivilliga bloggpaus på två timmar så kom ju en julklapp från Netflix väldigt lägligt! 😉

netflix_streamNär jag var ute och gick förut så gick jag förbi posten och hämtade ut lite paket, varav en var från Netflix med en liten julklapp. Passande nog var det en kopp och lite te som jag tänkte att jag skulle mysa med ikväll framför en bra film eller serie.

netflixTack tack för koppen, Netflix! 😉

Vi hörs imorgon igen när bloggen är uppe och går! Kram och gokväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.