Adventsfika i Oslo – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Adventsfika i Oslo

Idag åkte vi in till våra fina vänner i Oslo som vi inte träffat på alldeles för länge. Det blir ju så när dagarna bara flyger förbi, plötsligt har en månad gått utan att man setts. Men desto roligare blir det ju nä man väl ses eftersom man har så mycket att prata om.

lekplats_osloDet var extra kul att se hur bra Filip och Nicole leker tillsammans nu. Båda två går ju på förskola och har lärt sig att leka med andra barn och det syntes verkligen på dom nu att dom lärt sig att dela och leka tillsammans.

brio_vagn

Vi lekte med barnen och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är så mycket som har hänt den senaste tiden för oss alla och det är så otroligt mycket spännande att se fram emot också.

cafe_osloOskar är så sjukt nära att vända sig från rygg till mage nu! Att vända sig från mage till rygg är inga problem alls och att ligga själv och chilla på magen går också utan problem. Min stora, starka och fina älskade lilla Oskar.

bebis

Det var så sött att se Nicole tillsammans med min minsting. Hon sa “bebis” hela tiden och klappade så snällt på honom. 🙂

syskonDet var som vanligt väldigt mysigt att umgås och timmarna flög förbi som vanligt och plötsligt var det dags för oss att säga hejdå för denna gången.

nicole_och_filip

Det blev kramkalas när vi skulle gå då både Filip och Nicole ville krama allihopa och varandra flera gånger innan det var dags för oss att gå. Goingar!

Nu är vi hemma och M är uppe och lägger Filip. Jag sitter här och bloggar och ska strax göra i ordning Oskar för kvällen också. Som jag nämnde tidigare så har ju jag och M fastnat fullständigt i serien Jessica Jones, så jag antar att vi kommer se ett eller två avsnitt ikväll också. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.