Våran jul – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Våran jul

Godmorgon på er!

Hoppas ni har sovit gott efter julen igår. Oskar har sovit väldigt bra i natt och jag har haft öronproppar och sovit som en prinsessa. Min man däremot har tydligen sprungit upp till Filip tre gånger och fick sen gå upp klockan 6 i morses. Själv fick jag sovmorgon till 8.30 så jag tackar för det 😉 Hihi.

Jag tänkte att jag skulle berätta för er hur våran julafton var här hemma. Strax innan lunch så åkte våra sista gäster och kvar var bara jag och mina pojkar. Filip sov middag och min man somnade till på soffan. Det var så lugnt och stillsamt och en julafton som vi annars inte är vana vid. Men efter all julstress och besöket från gårdagen så var det väldigt uppskattat och skönt att bara vara vi.

När Filip vaknade efter sin middagslur så fick han gå och väcka pappa som låg och sussade på soffan. Sen åt vi lite rester från gårdagens julbord till lunch innan det var dags att öppna julklappar.

julaftonFilip fick en byggstation från Bosch av oss som var väldigt uppskattad! 🙂

Sen var det dags för far i huset att öppna paket. Filip hade gjort en glasburk i förskolan som han fick av honom..

julklappar_2015

.. och så fick han AppelTv av mig.

julklappar_2015

Jag fick örhängen, halsband, handukar från Lexington och sängkläder från Ralph Lauren Home. (Hihi jaaa, min man skämmer bort mig <3 )

Så här lyxiga och fina sängkläder ville jag ju bara springa upp och klä in våran säng i för att se hur det skulle se ut och känna på den otroliga kvaliten.

ralph_lauren_homeEn som uppskattade hotellsängskänslan på lakanen var Filip. 😉

När sängen var bäddad så gick vi ner för att fortsätta julklappsöppnadet. Nu var det Oskars tur att få paket..

julafton

Han fick ett babygym som även Filip uppskattade och fick glädje av.

babygymExakt, precis så här vill jag fira julen framöver, år efter år, efter år.. Det blir perfekt att ha gäster, sen ett uppehåll och bara få vara familjen på självaste julafton, för att sedan få gäster igen dagen därpå. Detta kommer garanterat bli tradition åren framöver.

Idag ska vi bädda nya sängkläder i gästrummen och sen ska vi göra fint här till mina föräldrar som kommer senare idag. Lite senare kommer jag även att bjuda på en träningsvideo där jag berättar hur jag gjorde för att komma igång med träningen efter graviditeten och förlossningen. Det blir ju perfekt nu för er andra också som inte fött barn, men som önskar att träna bort allt julgodis och den goda julmaten som ätits nu. 😉

Ha en strålande fin dag så hörs vi lite senare igen. Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maja

  Tack för svaret. Utan öronproppar djupt insatta i öronen så kan jag inte somna. Har testat lite olika öronproppar på bland annat apoteket. Har dock inte hittat några riktigt bra öronproppar. Trots att jag ve lite ont av dem ibland så sover jag också alltid med dem. Kan ju inte sova utan så det alternativet finns ju inte. Hellre öronproppar i öronen och knäpptyst och få lite ont i öronen än att sova utan öronproppar.

 2. Maja

  Tack för svaret. Utan öronproppar djupt insatta i öronen så kan jag inte somna. Har testat lite olika öronproppar på bland annat apoteket. Har dock inte hittat några riktigt bra öronproppar. Trots att jag ve lite ont av dem ibland så sover jag också alltid med dem. Kan ju inte sova utan så det alternativet finns ju inte. Hellre öronproppar i öronen och knäpptyst och få lite ont i öronen än att sova utan öronproppar.

 3. Maja

  Skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Började med öronproppar för ett tag sedan och insåg verkligen hur skönt det är. Bara plugga in propparna och stänga ute alla störande ljud. Dock får jag ibland lite ont av att sova med öronproppar. Har du något tips på sköna öronproppar?

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi jadu, jag skulle aldrig sova med allt ljud annars. Hmm. Jag köper vanliga på apoteket, funkar bra för mig. Men kan hålla med om att det gör lite småont ibland – men hellre det än ljudet 🙂

 4. Maja

  Skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Började med öronproppar för ett tag sedan och insåg verkligen hur skönt det är. Bara plugga in propparna och stänga ute alla störande ljud. Dock får jag ibland lite ont av att sova med öronproppar. Har du något tips på sköna öronproppar?

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi jadu, jag skulle aldrig sova med allt ljud annars. Hmm. Jag köper vanliga på apoteket, funkar bra för mig. Men kan hålla med om att det gör lite småont ibland – men hellre det än ljudet 🙂