Mellandagsrean och Making a murderer – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Mellandagsrean och Making a murderer

Phu! Snacka om att det var lite småjobbigt att trängas bland allt folk på stan idag. När vi kom vid lunchtid så var det rätt så lugnt, men när vi skulle åka så var det smockfullt i alla butiker och på parkeringen. Jag fick lämnat tillbaka och bytt det jag skulle och sen fick jag shoppat lite kläder till pojkarna också, men utöver det blev det inga nya inköp tyvärr.

Mitt i allt kaos så tog vi såklart en fika innan vi skulle åka hem igen.

fika

Nu ska vi leka lite med pojkarna, sen ska vi bada och efter att barnen lagt sig så ska vi fortsätta kolla på en riktigt bra serie som vi precis börjat se på, nämligen Netflix serie “Making a murderer”. Jäklar vad bra den serien är! (betyg 9,4 på imdb!!)

making_a_murderer_review

Det är en verklig händelse som är inspelad under 10 år där man får följa personen Steven Avery som satt inne i 18 år för ett brott han inte begått.. Mer än så kan jag inte berätta utan att avslöja något. Sjukt gripande och fångande serie!

 

facebook 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.