Julen ska ut – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Julen ska ut

Godmorgon gott folk!

Idag är det sista dagen vi får äran att umgås med min fina pappa (pojkarnas morfar).

morfar

Vi kommer nog inte göra någonting speciellt, utan bara umgås och ta vara på dom sista timmarna innan han åker hem till Sverige igen. Kanske vi skulle plocka ihop alla tomtar och byta ut dom röda gardinerna mot vita och den röda köksduken mot bordet som det är? Nu är ju julen över och då tycker jag att allt pynt ska ut! Många har ju kvar allt fram till påsk, men inte vi. Möjligen får ljusen och granen vara kvar till andra helgen i januari, men resten ska bort! 😉

familjDet har varit en fantastisk jul och vi har haft en underbar fortsättning nu fram till nyår. Tänk att hela 2015 nu har nått sitt slut. Jag tänkte att jag skulle skriva en liten årsresumé lite senare om jag får tid till det. En stor anledning till varför jag bloggar är ju för att det är så kul att gå tillbaka i månaderna för att se vad som hänt och vad man gjort. Som en dagbok helt enkelt! 🙂

Men först blir det frukost och en stor kopp kaffe! Kramkram

 

facebook 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.