En träff hos våra grannar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En träff hos våra grannar

Godmorgon!

Igår eftermiddag så gick vi över till våra grannar för att umgås lite grann.

grannar

Dom bjöd på fika och efter vi hade ätit så fick barnen leka. Och som dom lekte! 🙂 Det var så kul att se att både Filip och Henriette lärt sig att dela och leka med varandra istället för på håll. Dom delade leksakerna och hade kul tillsammans. <3

lekar_med_barn

Vi lekte tillsammans och sen busade M massa med dom små. Hihi, det var så kul att se dom springa fram och tillbaka och skrika av glädje medan M kastade upp dom i luften!

glädjeNär det var tid för läggdags för Filip så var det dags att gå hemåt. Som tur var så bor vi ju bara några sekunder bort 😉

kramarDet var riktigt mysigt och det var också väldigt kul att se hur dom hade inrett huset eftersom vi har byggt ett ungefär lika dant hus utvändigt. Men det var väldigt olikt inuti. 🙂 Jag fick massa ny inspiration och idéer på hur vi kan förbättra och fixa med vårt hem nu. Superkul!

Idag är det söndag och sista lediga dagen innan M ska börja jobba igen. Filip ska vara hemma från förskolan så jag ska båda pojkarna för mig själv. Så vad ska vi hitta på idag? Ja hörni, jag vet faktiskt inte vad vi ska hitta på, det återstår helt enkelt att se! 😉

 

facebook 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.