Lite skapande – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Lite skapande

Jag blev så rastlös förut när Filip sov middag och tänkte att jag kunde börja med en ny tavla. Så jag drog fram lite akrylfärg som jag hade hemma och började skapa..

konstnär

Jag hade kunnat sitta i timmar till och pilla på denna tavla, men med två små krävande pojkar så räcker liksom inte alltid tiden till. När man målar med akryl så torkar färgen väldigt fort och därför (tycker inte jag) att det blir fint om man tar en paus i målandet och sen börjar om igen när det har torkat. Så därför får man helt enkelt nöja sig någon gång och så här blev resultatet:

naturkonst

Det känns som att jag har kommit in i målandet igen och funnit lite inspiration och idéer på vad jag kan måla framöver. Nästa gång jag sätter mig bakom staffliet så tänkte jag ge mig på en stor tavla som vi kan hänga i trappan. När jag ska få tid till det återstår dock att se..

M har börjat laga middag och jag sitter med pojkarna i soffan. Filip kollar på Legofilm, Oskar håller på att somna i babysittern och jag sitter här och skriver om dagen. Vi alla har pyjamas på oss fortfarande, men det känns faktiskt helt okej om ni frågar mig! Efter att vi har ätit ska vi klä på oss ytterkläder över pyjamaserna och gå ut för att få lite frisk luft och bygga snögubbar och iglos på tomten innan Filip ska lägga sig. En helt vanlig och helt okej söndag helt enkelt! 😉

 

facebook 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. s

  Så fin tavla. Brukar du sälja dina tavlor? Kan man beställa något som du målar upp?

  OSLOFRU SVAR: Hej på dig, jo jag har sålt en del tavlor och mjo, visst är det möjligt att beställa, men det jag målar kanske inte blir helt det du tänkt dig, så det är lite svårt. Men visst kan vi diskutera det. Maila mig gärna på oslofru@gmail.com så kan vi prata vidare! 🙂

 2. s

  Så fin tavla. Brukar du sälja dina tavlor? Kan man beställa något som du målar upp?

  OSLOFRU SVAR: Hej på dig, jo jag har sålt en del tavlor och mjo, visst är det möjligt att beställa, men det jag målar kanske inte blir helt det du tänkt dig, så det är lite svårt. Men visst kan vi diskutera det. Maila mig gärna på oslofru@gmail.com så kan vi prata vidare! 🙂

 3. s

  Så fin tavla. Brukar du sälja dina tavlor? Kan man beställa något som du målar upp?

  OSLOFRU SVAR: Hej på dig, jo jag har sålt en del tavlor och mjo, visst är det möjligt att beställa, men det jag målar kanske inte blir helt det du tänkt dig, så det är lite svårt. Men visst kan vi diskutera det. Maila mig gärna på oslofru@gmail.com så kan vi prata vidare! 🙂

 4. Victoria Estelle

  Du är SÅ duktig! Jag älskar din konst. <3 Jag tycker själv om att måla väldigt mycket – det är som balsam för själen ju!
  Heja dig – keep up the good work! Stor kram <3

 5. Victoria Estelle

  Du är SÅ duktig! Jag älskar din konst. <3 Jag tycker själv om att måla väldigt mycket – det är som balsam för själen ju!
  Heja dig – keep up the good work! Stor kram <3

 6. Victoria Estelle

  Du är SÅ duktig! Jag älskar din konst. <3 Jag tycker själv om att måla väldigt mycket – det är som balsam för själen ju!
  Heja dig – keep up the good work! Stor kram <3

Annons