Bus hos Sara – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Bus hos Sara

Det var jätteroligt att träffa Sara och hennes sambo idag hemma hos dom. Filip tycker ju alltid att det är så skoj att upptäcka och utforska nya platser. saraDet fanns inga leksaker, men massor att leka med! 😉 Det roligaste var nog att busa med Sara  och öppna och stänga, samt tända och släck typ hundra tusen gånger innan han tröttnade. Hihi.

Vi var där så länge vi kunde innan det var dags att ta sig hem så att Filip kunde lägga sig i lagom tid. Han har precis somnat och nu sitter jag och mina andra pojkar i soffan och äter popcorn till kvällsmat.

Imorgon ska Filip till förskolan efter att han har haft lite julledigt. Vi får se hur det går. Antingen kommer han tycka att det är superkul, eller så kanske han är skeptisk eftersom han varit borta så länge. Vi håller tummarna att det går bra. Jag tänkte att jag skulle komma iväg och träna och sen ska jag börja måla på en ny, lite större tavla.

Gokväll på er så hörs vi imorgon igen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.