Dom betyder Allt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Dom betyder Allt

Godmorgon!

syskon

Idag är jag hemma med dom två finaste pojkarna i hela världen.
syskonkärlek

Jag är övertygad om att alla mammor känner exakt likadant om sina barn. Att dom är det finaste som finns och kärleken för barnen är så enorm och överväldigande att man ibland inte vet vart man ska ta vägen.
storebror_lillebror

När jag fick Filip så ändrades hela mitt sett att se på livet. Allt runt omkring mig fick en helt ny mening och jag fick en livsglädje som jag aldrig någonsin upplevt tidigare. Det som jag tidigare tyckte var viktigt eller hade starka känslor för bleknade i jämförelse med det jag kände då jag blev mamma. Vänner, status, pengar, karriär, matriella ting osv tappade värdet då jag fick Filip, för allt jag som verkligen betyder någonting är att han ska må bra och ha det bra. Allt jag gör var för honom nu och inte längre för mig själv.

När vi sen väntade Oskar så trodde jag aldrig i min vildaste fantasi att kärleken för honom skulle bli, eller rättare sagt Kunde bli, lika stark som min kärlek för Filip.. Nu när jag har två små pojkar så blev mina hypoteser bevisade – min kärlek är nu dubbelt så stor och jag älskar mina pojkar exakt, precis lika mycket! Dom betyder Allt och varje dag som jag får spendera tillsammans med dom gör livet värt att leva.
bröder

Mina älskade barn, ni skulle bara veta hur mycket jag faktiskt älskar er. Det är någonting ni inte kommer förstå fören ni själva får barn och får uppleva denna starka kärlek, först då kommer ni förstå <3

Idag är jag själv hemma med barnen. Dom ska ha planeringsdagar på förskolan, vilket innebär att dom har stängt. M är på jobbet så jag är själv hemma med mina två små guldklimpar. Så fort solen gått upp så tänkte jag att vi skulle gå ut och leka i snön. Det gäller bara att det passar med när Oskar ska sova så att han kan ligga nerbäddad i vagnen och jag kan ha fullt fokus på Filip som älskar att vara ute och spralla i snön. Man får ju passa att vara ute så länge snön är vit och fin! 🙂

Lite senare ska vi åka hem till min vän Sara och hennes sambo. Jag tar med mig alla mina pojkar då för att åka och hälsa på. Det ska bli superkul att se hur dom bor och bara umgås lite grann.

Nu ska vi äta en riktig brakfrukost! Kramkram så länge 🙂

 

facebook 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.