Fredag på en onsdag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Fredag på en onsdag

Ja vad säger ni, ibland får man helt enkelt lyxa till det lite grann och låtsas att det är fredag på en helt vanlig måndag. Varken jag eller M kunde komma på vad vi var sugna på att laga till middag, så då fick det bli att äta på Fridays istället! 😉

Fridays_jessheimFridays är så lätt att äta på med barn. Dom har barnmeny som man kan rita på och god mat som Filip älskar. Dock blev det väldigt fel idag och det började med att vi inte fick våra drickor, vilket var väldigt irriterande eftersom Filip var supertörstig… och sen när vi fick maten så fick alla maten utan jag. Grrrr. Jag som var så satans hungrig! Det finns inget värre än att vänta på maten när man är vrålhungrig och sen inte få bli serverad samtidigt som alla andra kring bordet.. Phu. Men som tur var så beklagade sig en servitör (inte han som tog vår beställning) och sa att dom skulle stå för gratis desserter till oss alla som tröst för att vi fick vänta.

oreo_madness

Mums, så gott det var med allt från glass, till kaka och milkshake! Ni kan ju gissa om vi gick proppmätta och belåtna därifrån? 😉

Filip fick dessutom en ballong på vägen ut och det kan ha varit högdpunkten på hela dagen. Vilken lycka som strålade ut i hela hans kropp när han fick studsa den röda ballongen i sin pappas ansikte! Haha 😀

Fridays_Oslo

Det blev en lyckad middag och massor med mys på Fridays idag. Ibland är det rätt så bra att det finns restauranger när fantasin inte räcker helt till.

jessheim_storsenter

Vi gick runt en kort stund och såg i lite butiker innan vi plötsligt insåg att det var läggdags för Filip. Så då var det bara att gå till bilen och köra hem. Just nu är M uppe och lägger honom och jag sitter här och berättar för er om dagen. Alldeles strax ska vi se på Sveriges Mästerkock som börjar idag på tv4 – ett riktigt “Susanna&M-program” 😉

 

Betyg Fridays Jessheim 3/5

betyg_3

Fridays är är en helt okej restaurang som alltid levererar . Dock är inte alltid personalen på det klaraste och det händer ofta att dom blandar ihop beställningar, inte kommer med dricka, gör fel osv osv. Maten är helt okej, men ingen wow-effekt. Tummen upp för barnvänligheten. 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.