Hemma hos gudföräldrarna – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hemma hos gudföräldrarna

Idag skulle M på någon jobbgrej i stan, så då åkte jag och pojkarna med in för att träffa min bror och hans tjej. morbrorFilip stortrivs med sin morbror och dom har busat omkring här hela dagen, så nu är Jakob helt slut. Hehe. Det är inte bara-bara att ta hand om små bar inte 😉

oskar

Oskar är inte så jobbig att ha å göra med i alla fall. Han har mest legat på golvet och varit glad, eller legat i sängen och sovit.

morbror

Efter en stund så blev det fika och det serverades inget mindre än Filips favoriträtt, våfflor.

våfflor

Och sen när våfflorna var uppätna så var det dags att busa igen.

morbror

Vi har haft en alldeles supermysig dag här i Oslo, men nu börjar det snart bli dags för mig att klä på pojkarna och gå till bilen för att hämta upp M och åka hem igen.

Jag har sån där riktig lördagsfeeling idag och har lust att köpa med mig massa lördagsgodis, chips och dipp, coca cola och annat snacks. Sen vill jag sätta på mig mjukiskläder, slänga mig på soffan, krypa ner under en filt och sätta på en riktigt bra film. Mys!

Go kväll på er 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.