Parkeringsbot – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Parkeringsbot

Godmorgon!

Gissa hur jag ska starta denna morgonen? Jo, genom att gå in på min bank och betala en bot som satt fast på min vindruta igår när jag kom till bilen efter att ha varit hemma hos min bror.

piggdekksgebyrEftersom jag visste att jag parkerat på en bra plats och betalat parkeringsavgift så missade jag helt denna lilla fula, gula lapp när jag satte mig i bilen. Men när jag hade börjat köra så såg jag den fladdra framför mig och fick köra till sidan för att kunna gå ut och ta loss den. Vad tusan! En bot? Vad kunde detta vara för?.. Jag hade ingen aning om att vi ens hade dubbdäck på bilen, men på boten så stod det “Piggdekksgebyr”… Grrrrr. Så där rök 750kr.

Aja, det är bara att betala och glömma!

Det är iskallt hemma hos oss idag, 22 minusgrader för att vara mer exakt, så vi har tänt en brasa så att det ska bli varmt och skönt här inne i alla fall.

syskonFilip springer omkring och busar runt med mitt datorfodral på huvudet och Oskar sitter och hoppar i sin babysitter.En alldeles underbar söndagsmorgon om ni frågar mig (bortsett från boten då vill säga 😉 ) !

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elo

  Iz: Man får ha dubbdäck men man måste betala en dubbdäcksavgift innan. Är man på besök kan man betala en engångsavgift via tex sms. Vet man inte detta är det dock tråkigt nog lätt att få en saftig böter:/

 2. Elo

  Iz: Man får ha dubbdäck men man måste betala en dubbdäcksavgift innan. Är man på besök kan man betala en engångsavgift via tex sms. Vet man inte detta är det dock tråkigt nog lätt att få en saftig böter:/

 3. Jenny

  Nu bor jag i ett land med lite mildare klimat så förstår inte riktigt. Får man inte ha dubbdäck när det är 22 minus? När ska man då använda dom?

 4. Jenny

  Nu bor jag i ett land med lite mildare klimat så förstår inte riktigt. Får man inte ha dubbdäck när det är 22 minus? När ska man då använda dom?