In till city – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

In till city

Godmorgon alla fina läsare!

Äntligen fredag eller vad säger ni? Känns alldeles underbart med helg!!

familj

Vi har precis lämnat storebrorsan på förskolan och nu sitter jag och Oskar och myser en massa här hemma och laddar inför att åka in till city. Vi ska hem till Erika och hänga under dagen. Det ska bli så himla mysigt att träffa henne och bara vara lite grann. Sen är det ju dessutom ett megaplus att hon skulle bjuda på semlor! Hihi. Grädde, bulle och mandelmassa i en och samma boll – kan det bli bättre? 😉

mamma_profil

Vad säger ni, är vi lika? Alla tycker att mina pojkar är mest lika sin pappa, men jag fattar ingenting! Jag tycker att Oskar är en riktig kopia av mig! Hihi, han är så jäkla go och hans runda små gosiga kinder är ju bara för härliga! Finns inget mysigare än att få spendera varenda sekund under dagarna med denna älskade lilla gulleplutt!

oskar

Jag ska pussa lite till på min lilla bejbi, men sen måste jag packa i ordning väskan som vi ska ha med till stan. Som tur är så har ju Erika också barn, så om jag glömmer något till Oskar så kan han säkert låna om det skulle vara nåt. Det som alltid ska packas när vi ska lämna hemmet är:

Till Oskar: blöjor, whipes, ombyte, nappar, en leksak, filtar, ersättning och flaska

Till mig: Kamera, mobil, bilnycklar, nycklar och lipsyl

Om jag kommer ihåg allt det där så klarar jag mig en dag på stan med min lilla älskling! För det mesta så kommer jag faktiskt ihåg allting, men det händer att jag missar ombyte ibland och alltid när jag gör det så behövs det bytas typiskt nog. 😉

Jaja, nu är jag riktigt klantig om jag glömmer något nu när jag har skrivit ett helt blogginlägg om vad jag ska ha med mig! Hehe. Hoppas ni får en fantastiskt fin start på fredagen! Kramar till er alla!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    En liten smart grej är att ha hela tiden skötväskan packad. Låta det ligga ombyte, filt, blöjor osv i väskan hela tiden. Går ombytet åt, så är det bara att lägga dit nya plagg när man kommit hem.

    Jag gjorde så med mina två andra barn att jag packa väskan bara när vi skulle någonstans. Men nu med tredje så ska jag se till att det vanligaste nödvändigheterna finns i väskan hela tiden, för då minskar risken att man missar att packa ner nåt 🙂 Flaska och ersättning får man såklart fixa varje gång, men just det andra menar jag.