Söndagspromenix – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Söndagspromenix

Vilket härligt väder det var ute idag! Alldeles vindstilla, soligt och skönt. Så när pojkarna skulle sova middag så tänkte vi att det kunde vara mysigt att gå en promenad så att dom fick sova ute i friska luften.vinter

Nu är Oskar så pass stor att han inte fick plats i liggdelen på vagnen längre, så idag blev det första turen med honom i sittdelen. Båda pojkarna somnade med en gång när vi la dom och sov under hela tiden som vi var ute och gick.

city_select_barnvagn

Det var faktiskt mycket smidigare att ha två sittdelar än att ha en liggdel och en sittdel. Tyngden blev placerad på ett bättre sätt och gjorde vagnen lättare att köra.

När vi kom hem så gjorde vi en sallad till lunch och drack kaffe och åt bulle till efterrätt. Jag håller på att tvätta som en galning här hemma. Jag har inte orkat ta tag i all smutstvätt och packning från när vi var i Sverige förra helgen så det har liksom bara hopat upp sig och bildat ett stort berg i tvättrummet. Men nu går den tredje maskinen för dagen på fullvarv och snart är det dags att hänga den. Det är riktigt tråkigt att tvätta när man väl gör det, men så fort den är vikt och inlagd i garderoben så känner man sig rätt så nöjd. 🙂

Förresten, se vilken fin tröja jag köpte på Gant igår!

Gant_troja

Så sjukt fin och och dessutom väldigt mjuk och härlig att ha på sig. Lovar att visa hur den ser ut på när jag ska ha på mig den, men nu ska jag leka med Filip som står och drar i mig och vill att jag ska dansa till hans sjungande nalle som sjunger “Huvud, axlar, knä och tår” 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.