Soffhäng och egentid – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Soffhäng och egentid

Godmorgon!

När man vaknar långt innan solen går upp på morgonen så känns det nästan som att man är uppe och hoppar mitt i natten.. Men det gör ingenting, om inte annat så är det till och med rätt så mysigt när hela familjen är hemma.

familj

Idag är det söndag och det innebär att jag ska till gymmet mitt på dagen och träna. Jag försöker alltid få in ett träningspass varje helg så att jag kommer ifrån en timma och får vara helt och hållet för mig själv. Det är inte det att jag inte vill vara med mina pojkar, för det vill jag ju hela tiden jämt, 24/7. Meeeeeen, 1 timma i veckan så kan det faktiskt vara rätt så skönt att bara få andas och tänka på bara mig själv för en stund. Plus att det är lite kul för M att få vara helt ensam med sina pojkar också och få lite ensam tid med dom.

Men det är först efter lunch som jag ska iväg, så nu ska vi greja lite här hemma, bygga lego med Filip, gulla med Oskar och äta frukost.

tvåbarnsmamma

Hej hopp så länge!

Btw, idag kör vi följande i min februari-challenge:

dag7

Idag är det lite tuffare, men ge inte upp! Kämpa på och om ni inte orkar göra 40 situps med en gång så kan ni dela upp det! Gör tex 10+10+10+10, eller 20+20. Ni fixar det och jag lovar att ni kommer känna er stolta över er själva om ni gör magövningarna varje dag, plus att ni garanterat kommer att se resultat! Kämpa på nu!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Alltså ursäkta mig nu men detta påhoppande och anklagande på Susanna börjar ju bara bli löjligt nu. Tycker inte alls att det är fel att som småbarns mamma vilja ha lite egen tid ibland. Och det där med dagis herregud hur många har inte sina barn på dagis i dagens läge är alla dåliga föräldrar då kanske?!…………………..

  OSLOFRU SVAR:
  Tack <3

 2. Linda

  Alltså ursäkta mig nu men detta påhoppande och anklagande på Susanna börjar ju bara bli löjligt nu. Tycker inte alls att det är fel att som småbarns mamma vilja ha lite egen tid ibland. Och det där med dagis herregud hur många har inte sina barn på dagis i dagens läge är alla dåliga föräldrar då kanske?!…………………..

  OSLOFRU SVAR:
  Tack <3

 3. Ida

  “Det är inte det att jag inte vill vara med mina pojkar, för det vill jag ju hela tiden jämt, 24/7. Meeeeeen, 1 timma i veckan så kan det faktiskt vara rätt så skönt att bara få andas och tänka på bara mig själv för en stund”

  Fattar inte Resonemanget?
  Om du vill vara med dina pojkar 24/7. Varför har du då Filip på dagis alla dagar o flera timmar/dag??
  Skulle det vara ett dagis med helgöppet skulle han väl vara ALLA veckans dagar där?!
  Skriver du sådär bara för att vi ska tycka du är en bra Mamma? 🙂

 4. Ida

  “Det är inte det att jag inte vill vara med mina pojkar, för det vill jag ju hela tiden jämt, 24/7. Meeeeeen, 1 timma i veckan så kan det faktiskt vara rätt så skönt att bara få andas och tänka på bara mig själv för en stund”

  Fattar inte Resonemanget?
  Om du vill vara med dina pojkar 24/7. Varför har du då Filip på dagis alla dagar o flera timmar/dag??
  Skulle det vara ett dagis med helgöppet skulle han väl vara ALLA veckans dagar där?!
  Skriver du sådär bara för att vi ska tycka du är en bra Mamma? 🙂