En ni inte sett – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En ni inte sett

Hej på er!

Denna dagen har gått väldigt fort förbi. Filip var ju dålig imorses och fick vara hemma från förskolan, men trots att han hade feber så ville han leka och hitta på saker. Så vi har byggt lego, ritat, krypit in och ut ur tvättkorgen tusen gånger, ätit glass i stora lass och såklart gosat med Oskar. Vid lunchtid så blev minstingen väldigt trött och somnade i sin säng och när jag kom ner till Filip igen som stod och lekte på sin byggplats (han har en station i vardagsrummet med massa verktyg och muttrar som han spikar och grejar med), så sa han att han också var trött och ville sova. Så då bar jag upp honom till hans säng och så fort jag la honom ner så somnade han.. Han var nog väldigt trött.

Från fullt ståhej med två pojkar till tystnad för mig själv.. Vad skulle jag då hitta på? Jo – måla såklart! Jag är så sjukt inställd på att bli färdig med en alldeles egen utställning och har idéer till hur jag vill att mina kommande tavlor ska se ut. Så jag började måla för fullt i takt med att pojkarna snarkade i varsitt rum.

Från och med nu så kommer jag inte att visa er vad jag målar eftersom det ska vara nytt för allas ögon när jag ställer ut. Meeeen, jag har ju en tavla som jag inte visat er som egentligen var menad till en utställning, men så bytte jag ju bana och ångrade mig när det kommer till naturmålningar. Så denna vet jag inte riktigt vad jag ska göra med. Någon som vill ha? 😉

naturmålning

Jag älskar att måla naturmålningar, men det tar otroligt lång tid och sen tycker jag inte att det är lika kul att hänga upp dom på väggarna längre. Jag har målat så mycket nu så det känns som att vi har skog, vatten, träd och berg i varenda vrå i vårat hus nu. 😉

Jaja, i alla fall. Efter att jag målat en stund så vaknade Oskar och strax därefter vaknade Filip också och mådde bra! Febern var borta och han verkade friskare än någonsin. 😀 Så det innebar att han hade massor med energi och ville leka en massa på eftermiddagen och därför har inte jag haft en lugn stund sen lunchtid! Vi har haft superskoj meeen snacka om att han har mängder med energi och behöver många vänner att leka av sig med på dagarna. 🙂 Så imorgon ska han nog få gå till förskolan en liten stund så att han får leka av sig rejält !

Just för tillfället sitter Filip i mitt knä och ser på film på mobilen, jag bloggar, M jobbar och vaggar Oskar till sömns i babysittern. När jag är klar här ska vi äta kvällsmat och sen är det läggdags för oss alla skulle jag tro. 🙂

Go kväll på er så hörs vi imorgon igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer Johansson

  Vilken härlig tavla, vad duktig du är! Och skönt att febern försvann, själv har jag sovit med en kamin till dotter på armen inatt och hennes feber har inte försvunnit än :(.

  OSLOFRU SVARAR:
  Tack 😀 Å stackare, massa kryapådigkramar till din dotter <3

 2. Jennifer Johansson

  Vilken härlig tavla, vad duktig du är! Och skönt att febern försvann, själv har jag sovit med en kamin till dotter på armen inatt och hennes feber har inte försvunnit än :(.

  OSLOFRU SVARAR:
  Tack 😀 Å stackare, massa kryapådigkramar till din dotter <3

 3. Ida M

  Hoppas ni slipper den hemska influensen som verkar dra över dem flesta. Hela min familj, inklusive syster m familj o mina föräldrar o min moster, har varit/är riktigt dåliga. Börjar med feber, sen kommer värsta förkylningen nånsin typ o febern går upp o ner i flera dagar. Riktigt hemskt! Alla har haft över 40graders feber flera dagar. Helt galet!! Jag har dock sluppit, – peppar peppar!
  Hoppas Filip håller sig frisk nu! Massa Kramar till er

 4. Ida M

  Hoppas ni slipper den hemska influensen som verkar dra över dem flesta. Hela min familj, inklusive syster m familj o mina föräldrar o min moster, har varit/är riktigt dåliga. Börjar med feber, sen kommer värsta förkylningen nånsin typ o febern går upp o ner i flera dagar. Riktigt hemskt! Alla har haft över 40graders feber flera dagar. Helt galet!! Jag har dock sluppit, – peppar peppar!
  Hoppas Filip håller sig frisk nu! Massa Kramar till er

 5. Julia Andersson

  En feberfri dag rekommenderas alltid! 🙂 . Din tavla undrar jag också om! pris?:) Har em storasyster som jobbar i norge, på på clarion hotel i gardemoen så om jag kan få den så kan jag iallafall få hem den på ett bra sätt hahahaha 😀

  OSLOFRU SVARAR:
  Så kul att du gillar tavlan. Priset för tavlan blir 1800kr. Du får gärna maila mig på oslofru@gmail.com om det är aktuellt 🙂 Kramar

 6. Julia Andersson

  En feberfri dag rekommenderas alltid! 🙂 . Din tavla undrar jag också om! pris?:) Har em storasyster som jobbar i norge, på på clarion hotel i gardemoen så om jag kan få den så kan jag iallafall få hem den på ett bra sätt hahahaha 😀

  OSLOFRU SVARAR:
  Så kul att du gillar tavlan. Priset för tavlan blir 1800kr. Du får gärna maila mig på oslofru@gmail.com om det är aktuellt 🙂 Kramar

 7. Lotta

  Hej!

  Vilken fin tavla. Vad är det för mått, och vad kostar den?

  /Lotta

  OSLOFRU SVARAR:

  Hej! Så kul att du gillade tavlan. Måtten är 46*38cm. När det kommer till pris så går det såklart att diskutera, men jag vill inte sälja den för mindre än 1800kr då pris för duk+färg är ca halva det priset och tiden jag lagt ner tar jag ca 150kr/tim. (la ner ungefär 8 timmar på den).
  Du kan maila mig på oslofru@gmail.com om det är intressant 🙂 Kramkram

 8. Lotta

  Hej!

  Vilken fin tavla. Vad är det för mått, och vad kostar den?

  /Lotta

  OSLOFRU SVARAR:

  Hej! Så kul att du gillade tavlan. Måtten är 46*38cm. När det kommer till pris så går det såklart att diskutera, men jag vill inte sälja den för mindre än 1800kr då pris för duk+färg är ca halva det priset och tiden jag lagt ner tar jag ca 150kr/tim. (la ner ungefär 8 timmar på den).
  Du kan maila mig på oslofru@gmail.com om det är intressant 🙂 Kramkram

 9. Maria

  Dina naturmålningar är ju underbara, skulle gärna se en av dina vackra tavlor hängandes på min vägg, åh den där var ju jätte vacker!!!
  Ska du verkligen sluta måla naturmotiv, de är ju så fina.

  Spännande med utställning, hejja vad duktig du är!

  Kram/Maria

 10. Maria

  Dina naturmålningar är ju underbara, skulle gärna se en av dina vackra tavlor hängandes på min vägg, åh den där var ju jätte vacker!!!
  Ska du verkligen sluta måla naturmotiv, de är ju så fina.

  Spännande med utställning, hejja vad duktig du är!

  Kram/Maria