Snygga underkläder – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Snygga underkläder

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott allihopa. Vi har sovit lite sisådär och var tvungna att gå upp redan klockan 5, men det gör ingenting för jag är så himla glad över att det är helg så tröttheten existerar inte just nu. Men när jag trillade ur sängen och hasade in till min walk in closet så såg jag mig i spegeln och insåg jag att mina underkläder var så extremt fula..

Är det något som jag har extremt dåligt utbud av här hemma så är det snygga underkläder. Herregud alltså, jag använder trosor som är flera år gamla och favoriterna har börjat bli så väl använda att det nästan har blivit hål i dom. Mina bh:ar är inte mycket bättre dom, för just nu för tillfället så är det inga som passar eftersom mina bröst ändrat storlek och form under mina två graviditeter och jag har inte varit intresserad av att köpa nya eftersom jag snart ska genomgå en bröstoperation. Så med andra ord är min underklädeslåda inget att hurra över. Så därför tänkte jag att jag skulle klicka hem lite nya supersnygga underkläder från Calvin Klein.

calvin_klein_underwear

Alltså seriöst, hur snygga är inte dessa underkläder? Jag som älskar att gå i sportbhar bara tokälskar dom här! Sen att man kan köpa matchande trosor i olika typer och former är ju dessutom ett mega + ! Vill du kika mer på dessa och se hur dom ser ut på så kan du KLICKA HÄR! Det är ju en perfekt alla hjärtans dag present till en själv om inte annat. 😉

calvin_klein_zalando

Jag kan ju bara hoppas att M köper dessa till mig i antingen Allahjärtansdag-present, morsdag-present eller års-present. Om inte så får jag helt enkelt klicka hem dom själv. 😉

vilodag

Idag firar vi för övrigt början på helgen med en vilodag från magövningarna. Härligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.