Spaweekend – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Spaweekend

Godmorgon!!

Gladare tjej får man leta efter för idag är jag så himla glaaad!!! Filip sov hela natten i sin egen säng i natt! Helt otroligt! Det var flera veckor sen han gjorde det sist så det var väldigt skönt för honom att vakna utvilad och glad istället för trött, rädd och ledsen. Oskar vaknade 1 gång kl 2 och sen sov han till 7 så vi är pigga och mega glada här hemma hela familjen, men jag är nog lite extra happy skulle jag tro!! 😀

profil

Idag ska nämligen jag och min älskade man iväg på en romantisk spaweekend för att fira Alla Hjärtans Dag och även våran 4års-dag som är nu på måndag. Mina föräldrar är så goa att dom ville komma hit och passa barnen så att vi kunde få ett dygn för oss själva. Det blir första gången som vi sover en natt borta från Oskar, men jag är alldeles övertygad om att det inte kommer att vara några som helst problem för mina föräldrar att ta hand om honom och jag tror inte heller att Oskar kommer må dåligt av att vara borta från oss. Filip däremot är en annan femma.. Han har ju haft nattskräck och vaknat på nätterna och är rädd. Men å andra sidan så är han väldigt trygg hos mina föräldrar så för hans skull är det inga problem att vara utan mig och M, men för mina föräldrar kan det säkert bli en lite tuff natt OM han vaknar. Menmen, dom överlever nog 1 natt med minimalt med sömn om det nu skulle vara så. Nu sov han ju faktiskt hela natten i natt, så vi får hoppas att det håller i sig och att han kommer sova hela nätter nu framöver.

För första gången någonsin så känner jag mig faktiskt väldigt bekväm med att lämna barnen och jag kommer verkligen kunna njuta av att sova en hel natt oavbrutet vid sidan av min fina man. Jag minns inte senast vi fick sova en hel natt tillsammans utan skrikande barn.. Kan varit lite över två år sen innan vi fick barn! 😉

Så kort och gott kommer vi att njuta till fullo av ett dygn på Son Spa. <3

glad

Nu ska jag pussa och krama ordentligt på mina pojkar för om en liten stund kommer mina föräldrar och då säger vi hejdå och sticker med en gång. Jag tittar in här lite senare när vi checkat in! Kramkram

Dag 13

dag13

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.