Motiverad av träningskläder – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Motiverad av träningskläder

Shit så trött jag är! Jag somnade förut när jag hade lagt Oskar för en liten tupplur i hans säng. Jag trodde bara att jag hade slumrat till en liten stund när han vaknade igen, men när jag såg å klockan så hade vi sovit i 2 timmar! Jisses. Konstigt nog så känner jag mig inte mer utvilad efter att jag sovit, snarare tvärt om. Så det enda som kan få mig att känna mig starkare, piggare och på bättre humör igen är att dra till gymmet. Visst är det lite jobbigt nu, men bara jag kommer iväg så kommer det kännas så himla mycket bättre!

Kollage: Just do it!

1. Tights | 2. Funktionströja | 3. Skor | 4. Sweatshirt | 5. Sport-Bh | 6. Sport-Bh | 7. Jacka | 8. Vattenflaska

(Psst, 20% på dom snygga tightsen just nu!)

Ett tips till er som har svårt att motivera er själva till att dra till gymmet och träna är att sätta på er snygga träningskläder. Det gör det i alla fall så otroligt mycket lättare för mig att komma iväg. Om jag sitter i pyjamas och ugglar i soffan så är det lättare att krypa ner under filten och slappa, men om man sätter på sig lite snygga träningskläder, sätter upp håret i en tofs och fyller en vattenflaska med vatten så blir det hundra gånger lättare, det lovar jag!

kroppsform_bikini

Bild från helgen

Jag har faktiskt lyckats att gå ner 3,6% kroppsfett sen jag började träna efter denna graviditeten och det är jag riktigt stolt över! Jag väger fortfarande det samma i min totala vikt, vilket beror att jag endast förlorat fett och lyckats bygga muskler. Detta har jag klarat för att jag sätter på mig träningskläder varje morgon och lyckas motivera mig själv att åka iväg till gymmet. Utöver det så gör jag ju mina magövningar varje dag också! Så i slutet av månaden så hoppas jag på synliga magrutor som resultat och lovar att visa er bildbevis på att man faktiskt kan lyckas bygga upp konturer om man bara är ihärdig och inte ger upp! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.