Ensam med varann – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ensam med varann

Oskar

Så här glad blir Oskar när han får vara ensam hemma med mamma!

Jag själv har också varit väldigt glad över att få spendera dagen ensam med Oskar. Tiden går så fort och han är snart ett halvår gammal. Jag känner att tiden bara springer iväg och att jag inte hinner ta vara på tiden vi har tillsammans mitt i allt annat som sker. Men idag har jag fått ta igen lite tid med Oskar och fått andas in och ta in allt som händer med min lilla plutt och vilka framsteg han gjort. Att vara hemma hela familjen är självklart alldeles underbart det också, men Oskar kommer alltid lite i skymundan eftersom Filip tar så stor plats, så när vi får vara helt ensamma med varandra så verkar det som att han är lite extra glad över att få all min uppmärksamhet.

Oskar sov i 2 timmar mitt på dagen i sin säng och då passade jag på att vila samtidigt. Jag hade svårt att somna eftersom min hals kliade, men jag kunde slappna av och kände att jag fick ny energi sen när Oskar ville upp igen.

Oskar

Förutom tuppluren på dagen så har vi myst en massa. Vi har gosat och kramats en del, men Oskar har blivit så sprallig nu så han vill helst ligga på golvet och krabbla omkring, eller sitta i sin Babysitter som han tokälskar. Där sitter han och studsar upp och ner, tar tag i sina små fötter och skrattar högt. Min lilla going, denna dagen har varit så oerhört givande och fyllt mitt lilla mammahjärta till tusen med kärlek.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.