Hejdå halva familjen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hejdå halva familjen

Godmorgon!

Tidig morgon, men så blir det när barnen får bestämma! Allt är packat och klart för en liten weekend i Sverige. Dock ska vi inte åka hela familjen tyvärr så alldeles strax säger jag hejdå till min älskade man och min lille pluttedutt, Filip.

familj

Oskar får följa med såklart eftersom det är han vi ska fixa pass till. Det var en himla tur att M ringde polisen och kollade så att vi hade alla papper som behövdes för att Oskar skulle kunna få sitt pass. Det hade vi tydligen inte, utan var tvungna att ha fullmakt och intyg av min man att jag får lov att skaffa pass till våran son. Jag har seriöst en tjock bunt med papper som är underskrivna av oss och även två vittnen. Det är inte bara-bara att fixa ett pass till våran son, även fast vi är svenska medborgare.. Hmmm. Aja, allt är i alla fall fixat, väskan är packad och vi är klara att åka. Det blir en resa på ca 3,5 timmar och om jag har tur så sover lilleman hela vägen.

dag26Jag har gjort mina magövningar för dagen och jag ska erkänna att jag är rätt så glad att februari snart är över. Men det har samtidigt varit väldigt roligt att jobba på magen varje dag i hopp om att få lite rutor. Träning, motion och sunt förnuft när det kommer till kost så mår man som bäst! 😉

Nä nu är det nog bäst att jag stänger ner datorn och bär ut all min packning till bilen. Sen ska jag göra kaffe som jag kan ha med i en termos och några mackor ifall jag blir hungrig på vägen. Önska mig lycka till med körandet så hörs vi lite senare när jag är i Sverige! Kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mimmi

  Kör lugnt nu då du har guld i lasten.
  Och ha en mysig weekend.

  Kram Mimmi
  —-
  När går mammatrötthet över? Gör det nånsin det?
  Titta in på min blogg

 2. Mimmi

  Kör lugnt nu då du har guld i lasten.
  Och ha en mysig weekend.

  Kram Mimmi
  —-
  När går mammatrötthet över? Gör det nånsin det?
  Titta in på min blogg

 3. Mimmi

  Kör lugnt nu då du har guld i lasten.
  Och ha en mysig weekend.

  Kram Mimmi
  —-
  När går mammatrötthet över? Gör det nånsin det?
  Titta in på min blogg