Ompysslad – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ompysslad

Idag kan man verkligen snacka om att Oskar blivit ompysslad av oss alla lite extra. Stackarn har åkt på ögoninflammation, så vi har sköljt ögat, badat i diskhon och ätit gott.

oskar_mormor

Just för tillfället så sover han som en stock och vi ska alldeles strax äta middag. Det känns alldeles underbart att få vara hemma hos mina föräldrar och känna sig som ett barn igen. Jag känner mig också rätt så ompysslad som får middagen serverad och hjälp med minstingen. Jag har badat, duschat och känner mig som en prinsessa! 🙂

Jag önskar er alla en mysig fredagskväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma

    Jag tänkte på att det såg ut som att Filip hade ögoninflammation på en bild du la upp för ett par dagar sedan. Är det inflammerat så bör ni gå till en läkare 🙂