Oskar och jag i Sverige – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Oskar och jag i Sverige

Hej på er!

Nu är Oskar och jag framme i Sverige. Bilturen hit gick faktiskt väldigt bra och även fast min lilla going var vaken för det mesta under resan så var han aldrig ledsen, utan lekte med en leksak och låg och snackade för sig själv. När vi kom fram till mina föräldrars hem så lunchade vi med mamma och sen gick vi till polisen för att fixa pass till mig och Oskar. Äntligen är allt fixat och om ungefär 10 arbetsdagar så ska passen vara på Svenska ambassaden i Oslo!

oskar

Bild tagen hemma imorses innan vi satte oss i bilen.

Efter vi var hos polisen så gick vi en promenad, shoppade lite grann och gick och handlade till middagen. Nu kom vi precis hem igen och eftersom solen skiner och det känns som vår här så lockar bubbelpoolen på takterassen rätt så mycket. Ett glas champagne, lite musik och sitta och slappna av i ett varmt bad medan mamma och pappa passar på Oskar.. Jo man tackar! 😉 Det ska jag göra nu!

Kram på er alla och hoppas att ni får en underbar fredag så tittar jag in här lite senare igen efter mitt dopp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.