Home sweet home – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Home sweet home

Äntligen hemma igen och det var, som jag hoppats på, alldeles klarblå himmel här också!

mitt_hus

Det är fortfarande lite snö på marken, men det börjar tina bort och man får en sån där fantastiskt härlig vårkänsla i hela kroppen. Om snön bara försvinner helt från terassen så blir jag seriöst sugen på att plocka fram våra utemöbler som står inknödda under presenningen som ni kan se längst till vänster. Grillen har stått ute hela vintern också och den hade ju varit rätt så skoj att också börja använda. Om jag inte minns fel så grillade vi rätt så tidigt förra året när det var snö på backen.

grill_mars

Jodå, första grillningen förra året skedde redan den 12e mars! 😉 (biden är alltså 1 år gammal och det är Filip och M ni ser på bilden)

Jag hade världens tur under min bilfärd hem förresten. Det var knappt några bilar på vägen och Oskar sov hela vägen hem. När vi kom fram så var han väldigt varm och det lät nästan som att det pep när han andades, så därför blev vi oroliga och tog honom till läkaren med en gång. En stor och fantastiskt fin fördel med att bo i Norge – sjukvården! Det är bara ringa och man får tid på en timma. Så M åkte iväg med Oskar och jag gick och la mig för att sova middag med Filip.

Det var tydligen bara ett virus på vår lilla älskling och det finns ingenting mer att göra än att fortsätta som vi gjort dom senaste två veckorna.. kurera, vila, pyssla om.

Nu är vi i alla fall samlade hela familjen igen vilket känns alldeles underbart och det skadar ju inte att solen skiner och himmelen är blå! 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons