Ny deltagare till Masterchef? – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Ny deltagare till Masterchef?

Jag älskar när min man vill slänga ihop en smaskig rätt till middag från något som han hittat i kylen. När jag själv öppnar kylen så ser jag bara massa ingredienser som inte passar ihop, men det är här min man ser möjligheter. “Hmm. avokado och blomkål? vi gör en puré! lax? ja men det kan ju bli gott till. Champinjon? ja men varför inte!” Man kan höra honom mumla från köket och sen börjar skapandet.

lax

Idag fick vi lax med det ena och det andra till och om jag själv hade haft dom här ingredienserna på ett bord framför mig och skulle göra en rätt av det så hade jag sagt att det inte hade varit möjligt. Men min man imponerar verkligen – Wow så gott det var! Seriöst, min man borde söka till Masterchef! 😉 Kanske jag skulle anmäla honom i smyg till nästa gång dom söker nya deltagare. Hihi!

Just för tillfället så är min älskade kock uppe och lägger min lille buse för natten, medan jag sitter jämte sjuklingen som sover och försöker slänga ihop ett kvällsinlägg på bloggen. Det var mysigt att vara hos mina föräldrar även fast det bara blev en kort visit, men visst känns det alldeles fantastiskt att komma hem till familjen igen. Men så är det ju faktiskt alltid, borta bra men hemma bäst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons