Vi åker hem – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Vi åker hem

Godmorgon,

Eller inte… Det kan vara en av dom jobbigaste nätterna någonsin sen Oskar kom till världen. Stackarn är sjuk och det slog mig igår att han faktiskt har varit förkyld i snart två veckor.. Han fick ju vaccin och efter det så konstaterade ju läkaren att han hade fått något virus i halsen. I fredags fick han ju även ögoninflammation plus att han har några konstiga exem i pannan som aldrig går över. Snorig, hostig, febrig, jobbigt med ögonen och kliande panna, ni kan ju tänka er själva hur skönt det skulle vara att sova med allt det där.. 🙁

Så jag åker hem med Oskar så fort han blir trött igen och vill sova. Jag har packat väskan och är klar att åka, så nu sitter jag bara och dricker min kaffe och väntar på att mina föräldrar ska vakna så att vi kan säga hejdå. Jag vill ta Oskar till läkaren nu eftersom han aldrig blir bättre, utan snarare tvärt om. Det går i vågor upp och ner hela tiden, men nu verkar det ha pikat uppåt så nu tycker jag fruktansvärt synd om honom.

Oskar

Men trots alla dumheter så är han så go och glad ändå, helt otroligt vilken liten superkille jag har!

dag28Jag ska försöka hinna med mina magövningar innan vi åker också, det är ju näst sista dagen idag! Tänka sig att februari månad redan är över, vad fort det gick!

Jag ska lägga ner datorn nu, kolla igenom alla rum så att jag inte har glömt något och sen ska jag gå ner med allt i bilen. Jag är en sån som gärna packar lite extra när jag ska någonstans så att jag säkert inte glömt att ta med någonting. Så därför har jag kanske lite onödiga saker med mig, men som är guld värda trots allt. Som till exempel babysittern, en skön vagn, mängder med filtar, täcken och hans egen kudde, massor av kläder och ombyten osv osv. Ni fattar, väskan är stor och sakerna många!

Denna söndagen ser också ut att bjuda på vackert väder om man bor i denna fina stad. Vi får hoppas att det blir lika fint i Oslo när vi kommer fram. Kram så länge, så hörs vi i grannlandet igen! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons