Blåbärsvatten – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Blåbärsvatten

Tips – Drick mer vatten!

En sak som är så otroligt viktigt och som jag gör väldigt mycket är en så enkel sak som att dricka vatten. När man tränar och är så pass fysisk som jag är så är det desto viktigare att se till att hela tiden fylla på vätskeintaget under dagen. Jag dricker mängder med vatten varje dag och för att piffa upp det lite grann så har jag flera kannor i kylen med olika bär och frukter i för att lyxa till det lite grann. Det gör att det smakar lite godare och är roligare att dricka. För tillfället är blåbärsvatten en stor favorit här hemma!

blåbärsvatten

  • Visste ni att vatten var bra för fettförbränningen, samt gör att du inte samlar på dig nya fettdepåer? Jo det är sant! Om du ständigt ser till att fylla på med vätska så hjälper vattnet till att regulera temperaturen i kroppen. Om du är uttorkad och inte har tillräckligt med vätska i kroppen så samlar kroppen på sig fett istället för att kunna hålla värmen.
  • En annan anledning till att dricka mycket vatten är att man hela tiden rensar systemet, vilket bidrar till att risken för njursten och urinvägsinfektion minskar.
  • Vatten är superbra för din hy! Jag som har akne vet hur viktigt det är att tänka på vad man stoppar i kroppen eftersom det påverkar hur din hud ser ut. Vatten återfuktar och håller huden fräsch, mjuk och skimrande!
  • Jag kan ofta få huvudverk om jag inte dricker tillräckligt med vatten under dagen. Uttorkning är en stor anledning till varför folk får huvudverk, så om man fyller på med vätska under dagen så minskar man risken för att få ont i huvudet. Vatten ger dig även ökat immunförsvar och hjälper till att skydda dig från massor med dumma sjukdomar.
  • Vatten är dessutom gratis, så det finns ingen anledning i världen till varför du inte skulle kunna dricka vatten! Om du tycker att det är tråkigt att bara dricka vatten så kan du alltid göra som jag och piffa till det med lite frukter, grönsaker eller bär för att smaksätta vattnet lite grann. Mina favoriter är blåbär, vattenmelon, citron, ingefära och gurka!

Jag hoppas att detta inspirerar er till att gå och hämta ett glas vatten och dricka lite extra framöver! Jag lovar att ni kommer må toppen både fysiskt och psykiskt av lite extra vätska i kroppen! 😉 Kramkram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.