FBF – Graviditet nr 2 – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

FBF – Graviditet nr 2

Jag satt precis och kollade igenom bilder från graviditeten med Oskar och blev så fascinerad över hur kvinnokroppen faktiskt fungerar. Det är så jäkla häftigt att få ha varit med om en graviditet, inte bara en, utan två gånger! Jag är så glad över att jag hade bloggen när jag gick gravid med Oskar för det gjorde att jag faktiskt fick tummen ur och fotograferade hur magen växte ungefär en gång i veckan för att visa er alla. Det är rätt så ofattbart hur kroppen anpassar sig och förändras på 9 månader..

5-29

HÄR kan ni läsa om när jag berättade att jag var gravid! Det är en så häftig känsla att få reda på att man bär på ett barn och att sen få se och känna hur det lilla livet utvecklas och växer i magen är så otroligt och obeskrivligt underbart. Jag är så tacksam och lycklig över att jag fått uppleva det här.

30-FÖRLOSSNINGHÄR kan ni läsa om hur det gick till när Oskar bestämde sig för att säga hej till världen för första gången. Det var en förlossning som man sällan hör talas om kan jag lova! “Lätt som en plätt” gick det!

Oskar

För er som har missat det så gjorde jag ju även en film. Jag tog nämligen inte bara en bild i veckan, utan jag tog även en bild om dagen under hela graviditeten och gjorde en film av det. Det var rätt så jobbigt att gå ut varje dag i alla olika väderlag, men jag är rätt så stolt och tacksam över att jag gjorde det nu i efterhand. Här kan ni se den fantastiskt känsloladdade och vackra filmen:

Nu ska känslofyllda jag förbereda för fredagsmiddagen och en helkväll med mys!

Kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.